N-A-I-L-S

God morgen og hei tirsdag! Gjett hvem som satte oppe til klokken 01.00 i natt og lette etter negl-inspirasjon? Hihi, tenkte jeg like godt kunne dele noe av det jeg fant i en bildecollage her på bloggen. Snart hopper jeg av gårde til Minste Auds for negltimen min, men først er det møte med Geir som står for tur! Stakkars mann sier jeg bare.. Jeg har oversett de siste telefonene hans i redsel for at han skal spørre hvor mye jeg har brukt på julegaveshopping… I dag får jeg vel bare ta i mot en liten dose kjeft og deretter starte med blanke ark! Det er jo et nytt år, fullt med nye muligheter.. La oss krysse fingrene for at 2015 er året hvor Marthe blir millionær, Geir!

Jeg kom meg først hjem fra Annika klokken 23.00 i går kveld. SÅ kastet jeg meg endelig over det døde juletreet og plasserte det utenfor døren. Haha! Hadde jeg bare bodd i sentrum nå, så ville det ha vært stjelt på et øyeblikk.. Problem solved!

Nei, jeg skal nok få kvittet meg med det en gang før påske! Høhø. Ville bare ønske dere en fin tirsdag, dele litt negl-inspirasjon og fortelle dere litt om planene mine! Kamera blir med meg ut vet dere, så vi skrives snart igjen. <3

Hvilket av disse tror dere jeg går for?
Jeg har allerede plukket meg ut et design!

23 kommentarer

Siste innlegg