Ready for a girls night out!

Da var det på høy tid å få på masken! Jeg har akkurat spist en alt for god kalkunmiddag og skal snart hoppe avgårde til Iselin for en ordentlig girlsnight! Finstasen skal på og siste lørdag før julaften skal feires med litt vin i glasset… Eller vent, det må bli rusbrus for jeg har glemt å kjøpe vin. Jaja! Gøy blir det nok uansett. Det er tre uker siden sist jeg så frøkna så jeg vil tippe hun har litt å oppdatere meg med! Det skal bli så godt å se henne igjen.. Få skravlet, skålet og danset litt i Stavanger by! Hehe, bestemor og bestefar er jo så nervøse for at det skal skje meg noe på nattestid at de gjør alt de kan for å overtale meg til å bli igjen hjemme..

Bestefar: Du vet det er halvannen til to timers taxikø i natt?
Marthe: WHAT? Er det sant!?
Bestefar: Ja det er julebord og trolig livsfarlig på byen i kveld.

Hehehe! De vet hvilke kort de skal spille på… Taxikø er seriøst det verste som finnes. Å stå i kjole og hæler i en utendørs kø med minusgrader.. Altså, jeg har ikke ord engang for hvor mye jeg hater det. Jaja, jeg kan ikke klage. Man kan jo faktisk bare ta buss.

I dag har jeg bare surret alt håret i en tutt, festet med lusespenner og dratt litt i det. Det tok meg seriøst fem minutt, men det ble jammen ikke så verst! Spesielt ikke med bestemors pyntegjenstand i. Hihi. Nei, jeg hadde ingen fancy hårspenne tilgjengelig, så jeg tok meg friheten til å stjele deler av interiøret hennes og pynte meg med det i stedet. Hvorfor ikke? <3 Passet perfekt til bubbleroom kjolen min med diamanter og åpen rygg!

Jeg tror jeg lar kamera ligge hjemme i kveld, men vi skrives igjen i morgen!
Ha en deilig lørdagskveld dere! Nå må jeg se å komme meg avgårde. <3

12 kommentarer

Siste innlegg