Sleepover monday!

Har dere fått en bra mandag så langt? Det har jeg! Cathrine sov over i natt og til tross for at jeg ikke kom meg opp av sengen før nærmere 10.00 i dag tidlig, har jeg faktisk fått alt av dagens småærend unnagjort! En god løpetur fikk jeg også tatt meg før jeg spiste en bedre middag sammen med bestis. Ah, det er deilig å være i gang med en ny uke! Det er 9 dager igjen til julaften, og jeg har en hel del ting å ordne før den tid, men nå gjelder det å bare kose seg med alt sammen! Forberelder, julegaveshopping, bakverk.. Alt skal nytes for snart er det hele over! Jeg tror aldri jeg har opplevd en desember måned gå så raskt. <3 Æsj, vil ikke at det skal ta slutt!

Helgen var forresten også veldig bra! Jeg lot kamera ligge hjemme, men jeg virkelig storkoste meg med jentene mine både hjemme hos meg og på byen, og da natten kom og det var på tide å stille seg i den uendelig lange taxikøen, sjekket jeg i stedet inn på favoritthotellet “Ernst”. Så der sov jeg som en engel til langt utpå søndag formiddag, før jeg nøt en god hotellfrokost og dro hjem for å sove enda mer. Tredje søndag i advent ble altså en sånn dag hvor jeg ikke orket tanken på å gjøre noe annet enn å… Sove.

Jeg hadde sikkert godt av det, for i dag er jeg lysvåken og ruset på livet igjen. Haha! Cathrine forlot akkurat redet, og så fort dere er oppdatert en gang og to til, drar jeg avgårde på sleepover hos Annika! Ah, jeg håper bare ikke hun smitter meg med omgangssyken. Hun lå nemlig over doen både lørdag og søndag, og slik jeg har forstått det er omgangssyken fryktelig smittsomt. Hehe, her tar vi jammen sjanser! Jeg må jo få truffet henne før jeg reiser! <3 Vi har alt for mye å oppdatere hverandre med allerede!

Kan dere ha en fin 15. desember videre?
Kanskje vi skrives igjen litt senere! <3

14 kommentarer

Siste innlegg