Brekkie: Frukt med mangosaus

Så koselig det er å lese om deres juletradisjoner! Tusen takk for at dere ville dele dem med meg! Jeg kunne feiret jul i morgen jeg nå, så mye stemning som jeg har samlet inn det siste døgnet. <3 Herlig å se at mange er like begeistret for denne høytiden som meg. Om fire små timer sitter jeg på toget til Stavanger, men først har jeg en rekke ting jeg må få unnagjort! -Blant annet litt planlegging, fotografering, redigering og blogging! Tenkte jeg kunne starte med å dele en veldig enkel oppskrift på en frisk og god mangosaus til fruktsalat. Jeg smakte dette i en bursdag for flere år siden og bestemte meg torsdag kveld for å servere det til besøket mitt. I dag har jeg riktignok laget sausen av lime-kesam istedet for vaniljekesam, men jeg vil anbefale dere å kjøre vanlig eller mager vaniljekesam i stedet. Da blir sausen helt perfekt! Skulle mangoene være litt sure så kan du kanskje tilsette en teskje sukker i tillegg.

Du trenger: 1. 2 modne mangoer 2. Valgfri frukt 3. En boks vaniljekesam (ikke kesam med lime som jeg har brukt her)

Slik gjør du:
1. Skrell mangoene og kutt all frukten i små terninger.
2. Hell mangoterningene i en skål med 1 boks vaniljekesam.
3. Mos mango/kesam-blandingen med en stavmikser og sausen er klar!
4. Server den oppkuttede frukten med et lag mangosaus over. Mmm!

Om dette er supersunt vet jeg ikke, men det er ihvertfall sunnere enn vaniljesaus!
Ønsker dere en strålende start på den nye uken. God mandag til dere alle. <3

10 kommentarer

Siste innlegg