Fra crossfit til Dirty Dancing



Jeg har hatt det så sykt gøy på trening i dag. Nå var det hele fem dager siden forrige garasjebesøk, og det kjenner jeg er litt for lenge! Ikke vet jeg om det var det nye treningstøyet eller den litt for lange pausen som gjorde at jeg var supermotivert denne morgenen, men jeg har ihvertfall hatt det kjempegøy. Magnus bestemte at jeg skulle se hvor maksgrensen min gikk i Clean & Jerk, og ga meg derfor en vektstang til å begynne med. Jeg begynte med bare stanga, la deretter på 20 kilo til, så nye 10 og så fire kilo til så vi endte på 41,5.

Når jeg ser guttaboys på high score lista løfte tre ganger mer så føles det fryktelig lite, men jeg er jo ikke så stor og tung av meg, så det er visst ikke så verst likevel. Det er først nå jeg har begynt å få dreisen på disse øvelsene med vektstang og da er det jo så sykt gøy å øve på dem. Arh, om et par måneder skal jeg ha knust denne clean & jerk rekorden ned i støvlene. SOM jeg gleder meg!

Jeg må bare ta med et lite gullkorn..
Marthe: Synes du jeg har store skuldre?
Magnus: Nei!
Magnus: Eller… Hva vil du egentlig at jeg skal svare nå?

Haha. Typisk mannfolk.. Men det er sånn det skal være.

Etter å ha trent på clean & Jerk i hele 40 minutt, kjørte jeg 50 box jumps og 50 armhevninger på tid før økten ble avsluttet med litt dans! Hehehe, Magnus får jammen gjennomgå når jeg er på besøk. Jaja, etter å ha sett litt nærmere på bildet under her så synes jeg ikke mannen har noen grunn til å klage. Ærlig talt. Hvorfor fletter ikke alle mannlige PT’er litt løft inn i hverdagen sin?

I dag var det det store “Dirty Dancing” løftet som sto på ønskelisten min. Så lenge Magnus får løfte noe så får jeg han som regel med på det meste. Dere som følger meg på instagram har vel alt fått det med dere. Hoho! Vi lagde en aldri så liten videosnutt av akten. @marthekborge heter kontoen min om dere ikke allerede følger meg. Synes jeg hører bestemor nå.. “Hun kunne ha brukket nakken!!”.

Det gikk bra gamlemor. Vi hadde full kontroll! <3

Magnus har skrevet et fint innlegg om hvordan han selv trener HER.
I morgen har han jammen bursdag og! Må jeg ikke finne på noe lurt da?!

21 kommentarer
    1. Så flink du har blitt! Jeg og kjæresten har også holdt litt på med det dirty dancing-hoppet. Haha!

    2. jeg likte bloggen din såå godt før fordi det ikke var så fryktelig mye fokuse på trening å sånt.. Nå er det jo nesten bare innlegg om trening og treningstøy og sånt..

    3. Jeg syntes at det er veldig gøy at du deler treningstimene dine med oss. Jeg har blitt veldig motivert til å starte med cross-fit selv haha, og jeg vil gjerne høre hvordan det går vidre, om du har slått noe rekord <3
      Hilsen super fan <3 <3

    4. Så filmen. Herre! At du tør, jeg hadde aldri turt. Du må virkelig stole på herr Frantzen 🙂 treningen du gjør ser så gøy ut, skulle ønske det var en Magnus i nærheten av meg.

    5. Hei Marthe! Dette så jo utrolig morsomt ut 🙂 Det er som man sier – trening er GØY! Ha en fin kveld videre! Klem<3

    6. Herlig! Ser ut som du har det bra, Marthe 🙂 så nydelig og inspirerende du er!
      Jeg lurer på om du kan lage et lite innlegg med dine helt ærlige meninger om dine favoritt treningslag og evt. De du ikke er så fornøyd med? Hadde også vært gøy om du snakket litt om treningssko. Et slikt innlegg med positivt og negativt tror jeg mange ønsker seg.
      Ha en fin kveld!

    7. Du er veldig sprek!!
      Haha, jo, må finne på noe lurt til bursdagen hans! Dere er veldig søte :):)
      Og jeg digger de gullkornene dine, er så morsomt!

    8. Når kommer bildene fra brude showet, jeg har gledet meg lenge til å se hvordan det var. Håpet på et innlegg om det

    9. Hei hei 🙂
      Så gøy at du koser deg med treningen! Det er slik det skal være 🙂 Når du faktisk ikke tenker på at du trener, men bare storkoser deg.
      Du er heldig med HAN som trener må jeg si. Kjekkas på høyt nivå.
      Ja dette ble bare en helt random kommentar uten noe hensikt, hehe:) Men bloggen din er super og du virker super!
      Ha en fin dag uansett 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg