Lørdagsgodt – Sjokoladefondant

Hei og hopp! Håper dere har kost dere like mye som jeg har denne lørdagen. Planen var egentlig å ikke gjøre noe som helst, men plutselig ringte Andrea og spurte om jeg ikke skulle være med henne på shopping etterfulgt av middag med familien hennes. Klart jeg ikke kunne takke nei til det! Så fort disse mini-sjokoladefondantene var laget, kastet jeg på meg litt ordentlige klær og fløy avgårde til Sørlandssenteret. Andrea og jeg fikk både skravlet og handlet, og jeg fikk også E-N-D-E-L-I-G hilst på mine gamle Vero Moda medarbeidere. Åh, det var faktisk ubeskrivelig hyggelig å se fjesene deres igjen! <3 Jeg må se å få besøkt butikken litt oftere.

Bil har jeg også fått kjøre i dag! Det er helt tragisk hvor lykkelig jeg blir av å kjøre bil. Det må være fordi det skjer så sjeldent! Andrea skulle ut med jobben i kveld så jeg har fått lov til å låne den splitter nye bilen hennes helt til i morgen formiddag. Hah! Nå kunne jeg ikke blitt mer fornøyd. <3 Klokken nærmer seg midnatt og jeg har enda litt forberedelser å gjøre til morgendagen så nå er jeg i grunn bare innom for å dele denne deilige dessertoppskriften med dere! Gi meg en lyd om dere prøver den ut da!

Du trenger: 1. 2 egg 2. 2 ts vaniljesukker 3. 40g hvetemel 4. 40g sukker 5. 100g smør 6. 100g mørk kokesjokolade

Slik gjør du:
1. Smelt 100g smør og 100g sjokolade i et vannbad. Rør dette godt sammen.
2. Bland alt det tørre i en bolle. Visp inn de to eggene.
3. Bland sjokolade/smør blandingen med egg/mel/sukker, og røren er klar!
4. Smør seks ildfaste, små porsjonsformer godt med smør og fyll dem 2/3 fulle.
5. Sett i ovnen på 220grader i 6-7 minutt. 6 minutt om ovnen din er normal/god.

Kjernen skal nå være helt perfekt og rennende!

Dryss til slutt litt melis over, og server med is og bær! Jummy <3

Har dere det bra? Hva har dere gjort på denne lørdagen?
Denne oppskriften er beregnet til 2-3 personer. <3

18 kommentarer

Siste innlegg