Vinn Magic Wire undertøy!

Er du også en av de som ikke kan finne fine, komfortable bh’er med ordentlig støtte? Det er utrolig vanskelig å finne et undertøysett som har absolutt alt! Ofte blir man nødt til å velge mellom komfort og design, og da har ihvertfall jeg en tendens til å gå for sistnevnte. I oktober i år, lanserte Triumph en helt ny undertøyskolleksjon kalt “Magic Wire”, og denne har jeg i dag lyst til å tipse dere om!

Triumph har nemlig gått ut og spurt hva kvinner flest missliker ved bhene sine, og da flesteparten svarte “den irriterende, vonde bøylen”, ble kolleksjonen “Magic Wire” til. En undertøyskolleksjon hvor de vonde bh-bøylene er erstattet av myke silikonbøyler. Magic Wire overdelene gir altså nøyaktig den samme, gode støtten som en vanlig bøyle-BH, men med mye bedre komfort. Herlig! <3

Jeg sitter med min Magic Wire BH på i skrivende stund, og for dere som aldri har kjent på en silikonbøyle før.. Du kjenner den jo ikke! Det er akkurat som å gå med en bøylefri bh, men med masse støtte. Man kan faktisk nesten se hvor mykt dette undertøysettet er gjennom bildene. Superkomfy og classy! Bhene kommer i størrelsene A – G, og man behøver ikke å velge en høytlivstruse som jeg har på bildene over og under her. Kolleksjonen tilbyr også en rekke små, søte truser med blonder og mønster i flere farger.

Konkurranse: Vinn et Magic Wire sett
Helt til slutt har jeg lyst til å dele ut et undertøyssett til en av mine kjære blogglesere! Svar på spørsmålet under her, og husk også å legge ved en kontaktmulighet, så trekker jeg en heldig vinner av et valgfritt sett Magic Wire undertøy førstkommende torsdag!

Spørsmål: Hva er bøylen i Magic Wire bh’en laget av?

Legger også ved en videosnutt av hvordan Magic Wire kolleksjonen ble til!


Nå, hva synes dere? Det fås kjøpt i alle Triumph butikker, eller online HER.

      Annonse

789 kommentarer

Siste innlegg