S.H.O.E.G.A.S.M

Se hva jeg plukket opp på vei hjem fra byen i dag da dere! Himmel, nå ser jeg faktisk frem til å kle meg opp i høstantrekk! Jeg har siklet over disse knehøye støvlettene i mange uker, men jeg har vært så i tvil om jeg skal gå for sorte eller brune. Jeg synes brunt desidert er hakket finere, men for å forsikre meg om at skoene ikke blir stående ubrukte på hylla, måtte jeg gå for et sort par, uten hæl.

Åh, så fornøyd. <3 Til tross for at jeg savnet Stavanger allerede da toget var i Sandnes, var det faktisk godt å komme hjem. Det føles bare så deilig og trygt å være i denne leiligheten. Jeg er så glad for at jeg har fått lov til å bo her videre! Planen var jo i utgangspunktet å flytte til noe litt mindre da det ble slutt mellom Jonas og meg, men som dere kanskje allerede har skjønt så ombestemte jeg meg igjen, og heldigvis fikk jeg lov til å bli værende. -Så slapp jeg alt flyttestyret! Deilig, deilig, deilig. <3

Det eneste som mangler nå er en bil. Hadde jeg bare hatt en bil dere! Jeg har selvfølgelig luftet forslaget for regnskapsfører Geir, (samt ansettelse av en personlig fotograf), høhø. -Men Geir har altså satt foten ned og da er det bare å kjøre buss! Haha. Den bussen er virkelig mitt verste mareritt… Gjett hvem som klarte å sette seg på feil buss hjem i dag? Det skal jo ikke være mulig, men det tok meg faktisk 20 minutter å finne det ut også. Jeg satte vel og dagdrømte om mitt nyeste skokjøp da… Plutselig så jeg ut av vinduet og skjønte at jeg befant meg langt inni ødemarken. FML.. Hører du Geir? Jeg trenger en bil! Jeg er ikke egnet for økonomiske transportmidler.

Haha, sånn! Der fikk jeg utløp for litt skravling.
Vi skrives snart igjen dere. <3 Skoene er fra Bianco!

29 kommentarer

Siste innlegg