Sleepover at my place!

God morgen alle! Åh, hvor deilig er det ikke å våkne til lørdag? Bestis kom på besøk til meg sent i går kveld, lagde middag og stelte i stand med oppkuttet frukt mens jeg hang over mailboksen. For noen venninner jeg har <3 Jeg vet jammen ikke hva jeg skulle gjort uten dem! I dag er det bursdagsfeiring som står på planen, og det er også delvis derfor Cathrine bestemte seg for å sove over i natt. Hun skal nemlig være her og hjelpe meg med å gjøre i stand leiligheten for kvelden. Cath fyller 22 i morgen, og jeg fylte for et par uker siden, så denne lørdagen tar vi en felles feiring hos meg før vi tar turen videre på byen! Åh, kjenner jeg gleder meg en HAU <3

-Men først skal det bakes og stelles i stand.. <3
Ville bare innom for å ønske dere en fin lørdag. Vi skrives!

11 kommentarer
    1. Hei!
      Jeg feirer selv snart 20, og jeg har så lyst til å feire, men synes det er litt skummelt og invitere folk på fest/vors i frykt for at stemininga ikke skal bli bra og at folk skal kjede seg!
      Hva er dine tips for å stelle i stand en bra fest?:-)
      Klem fra Ingvild som synes du gjør en kjempebra jobb med bloggen!

    2. Super kul genser, eller hva det nå er!! Hvor er den kjøpt, og har du bedre bilder av ryggen? Elsker den knalle fargen!

    3. Alle Barcelona innleggene dine ligger under kategori blogg. Kunne ikke finne den på siden her. Skal du på noen flere reiser i 2014? Hvor og når?

    4. Hvor ville du ha bodd – Kristiansand eller Stavanger.
      Om 3 år til skal jeg på universitet enten i Kr.sand eller Stavanger, men vet ikke hvor!?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg