Tar treningen til nye høyder!

Okei, nå. I dag. 5 september, har jeg bestemt meg for å steppe opp treningen. Ikke bare et hakk eller to, men til dobbelt så mange økter. Jeg var jo så flink frem mot sommeren! -Så kom varmen og distraherte selvdisiplinen min. Jeg sluttet å spise relativt sunt, og jeg prioriterte reising fremfor crossfit garasjen.. Jeg fikk for all del noen fantastiske opplevelser, men jeg må si at all ferieringen har gjort det vanskeligere å komme inn i gode rutiner igjen. I dag booket jeg hele to PT timer, to gruppe PT timer og èn zumbatime for neste uke, så nå fremover blir det aktive dager! Jeg kommer nok ikke til å blogge mer om trening enn jeg allerede gjør, men jeg kjenner at jeg virkelig har lyst på resultater fremover. Nå som jeg har begynt på nye studier, trenger jeg også energien treningen gir meg!

Dessuten er det på tide å finne frem de fine magemusklene igjen. I oktober reiser jeg forhåpentligvis en uke til varmere strøk, og da krever opplegget jeg skal få være med på at jeg er i superform! Hihi. Nå er vi allerede i september, men når et par PT timer i uken gir gode resultater så lurer jeg på hvor sprek jeg kan bli av å doble antallet treningsøkter. Spennende, spennende, spennende! Altså, hvor vanskelig er det egentlig å sette èn time av dagen til å bli hakket sunnere og hakket sterkere? Jeg Vil.Skal.Må klare det.

Jeg fikk meg litt av et sjokk da jeg ankom crossfit garasjen i dag. Guttaboys får stadig inn nytt utstyr, og i går hadde de altså montert en diger rigg med både turnringer og klatretau. Magnus var selvsagt superstolt og jeg ble med en gang giret på å turne. Hehe, heldigvis fikk jeg lov til det også! Det ble ihvertfall litt svinging i turnringene. Dagens økt får dere oppsummert under her!

Todays workout: 
10 Back squats 
20 Dips med lilla strikk 
30 Toes to ring 
400 meters løp med 10kg medisinball
30 Burpees over box 
20 Jack knifes sit-ups 
10 Pull-ups med lilla strikk

I dag kan jeg jammen ikke engang huske tiden jeg brukte. Jeg lå nemlig som død og begravet på gulvmattene så fort jeg var ferdig. De h*lvettes burpeesene altså! Jeg gleder meg så inderlig til den dagen hvor jeg gleder meg over å ta burpees. Måtte den komme veldig snart! Haha, nå sitter jeg i stuen til familien Mydland og koser meg. Idol snurrer på tvskjermen og middagen er servert!

På tide å legge fra seg pcen! Ha en sprek helg alle sammen! <3
Se Magnus sine bilder fra timen vår, og den nye garasjen HER.

25 kommentarer

Siste innlegg