Min tirsdag – Time for time

08.00 – 10.30: På tide å stå opp, hoppe i dusjen, spise frokost og finne frem papirene som skal leveres til Geir. Jeg går ut fra soverommet, passerer mitt kommende treningsklær walk-in, og får øye på en sort flekk som ikke befant seg på gulvet kvelden før. Ja…. Det er en edderkopp. Ikke en hvilken som helst heller. En monsteredderkopp! Alt av morgenens planer blir feid bort og det eneste jeg nå funderer på er hvordan jeg skal få beistet ut. Jeg tar et bilde av den med mobilen, laster det opp på instagram og spør hva i helvette jeg skal gjøre. 115 kommentarer ramler inn i løpet av de neste timene, og flere foreslår at jeg brenner ned huset.. Tenke. Tenke. Jeg bestemmer meg i stedet for å sette en kopp over den for så å slippe den ut i hagen. Denne avgjørelsen levde jeg på resten av dagen.

11.00 – 13.15: Jeg har sumlet bort hele morgenen og har verken fått blogget, dusjet eller spist frokost, men nå er det på høy tid å komme seg til byen. Regnskapsfører Geir venter, og jeg er en smule nervøs ettersom jeg ikke har tatt telefonene hans i det siste… Heldigvis tar han meg imot med et smil og ber meg bli med på nærmeste cafè for en kakao før vi begynner. Geir blir lettere oppgitt når han finner ut hvor mye taxi jeg har kjørt den siste tiden, men gir meg som alltid et klapp på skuldra like før møtet tar slutt. “Nå har du vært flink”, sier han. Snille, snille Geir. Den mannen hjelper meg med alt!

Geir’s store favorittkunde !! Høhø.

Geir: Hvorfor bruker du penger på byen!? Du må få mannfolkene til å spandere!!

Ler meg i hjel….

13.15 – 14.00: Etter å ha brukt de siste to timene på å sende fakturaer, sortere bilag og få kjeft av Geir (neida), har jeg enda 45 minutt til PT timen med Magnus starter. Jeg bestemmer meg derfor for å hive meg i et solarium! 30 effektive minutter i varmen.

Og kamera blir med inn…

14.00 – 16.30: Jeg innser at jeg ikke har spist hele dagen og hiver i meg en bolle. Ukens første PT time settes i gang, men først må jeg skravle fra meg. Jeg har ikke sett Magnus på en uke og må oppdatere meg på hvilke morsomheter han har tatt del i de siste dagene. Dessuten har han besøk av sin nye PT kunde som også går samme studie som meg, og dermed blir jeg stående og skravle med henne også. Etter fem minutt har vi utvekslet nummer og jeg har bedt henne med på middag samme kveld. Jeg trener den første timen og knipser bloggbilder den andre.. Ja, den stakkars mannen må sette av to hele timer til meg så jeg kan få bloggbildene mine.

16.30 – 18.00: Jeg har 90 minutt til jeg skal være på vei til byen for middag med fine jenter. 90 minutt på å dra hjem, dusje, stelle meg og blogge! Jeg skjønner allerede nå at dette ikke kommer til å gå. Magnus tilbyr seg å låne meg bilen hans og jeg unnslipper et gledeshyl! Jeg har ikke kjørt bil på flere måneder, men dette sier jeg selvsagt ikke høyt. Den store varebilen blir min for de neste timene og jeg kjører hjem med et glis som går fra øre til øre. Jeg får dusjet, stelt meg og oppdatert instagram, men mer rekker jeg ikke.

18.30 – 21.00: Jeg møter Kristina så fort hun er ferdig på jobb, og sammen drar vi til La Rambla for tapas! PT kunden som jeg tidligere ba med ut på middag føler seg ikke vel, så det blir bare oss to. Jeg blir oppdatert på alle fronter og vi avtaler å knipse antrekksbilder av hverandre på skolen dagen etter. Endelig skal bloggen få en antrekks-update igjen! “Måtte dette bli et fast rituale”, tenker jeg.  

21.30 – 22.30: Jeg ringer bestemor. Jeg har ikke blogget på et døgn og vet derfor at hun tror jeg ikke lengre er i live. Jeg forteller henne om den fine dagen min og ønsker henne god natt før jeg hiver på treningsshortsen og legger meg på kjøkkengulvet for dagens siste økt. Jeg trener vanligvis ikke to ganger daglig, men i dag føler jeg meg inspirert! Dermed går det i både situps, plankeøvelsen, armhevninger, og squats denne tirsdagskvelden.

22.30 – 02.00: JEG.MÅ.BLOGGE! Jeg får et raserianfall på pc’en som henger seg opp for hvert bilde jeg prøver å bla meg igjennom, men etter 60 minutt får jeg endelig første blogginnlegg ut. Deretter tar jeg igjen litt kommentarsvaring før innlegg nummer 2 står for tur. Jeg må jo blogge om dagens økt! Klokken bli 02.00 før bildene er ferdig redigert og jeg ser meg nødt til å fortsette skrivingen morgenen etter. Jeg sender god natt melding til en stykk pen mann, og blir liggende i sengen og smile for meg selv. Jeg har hatt en vanvittig fin og innholdsrik dag, og jeg har spart en edderkopps liv. Hoho, måtte morgendagen bli like givende!

Håper dere synes det er moro å få et større innblikk i hverdagen min!
Ønsker dere en strålende onsdag. Vi skrives mer om litt <3

46 kommentarer

Siste innlegg