Yesterday’s workout

 

Magnus: Ikke velg et smilebilde.. Jeg vil ha grimaser!!

Sorry Frantzen… Kall meg gjerne fisefin, men grimasene forblir i garasjen!

Først, så hyggelig at dere likte det forrige innlegget mitt! Det virker som dere synes det er litt moro å få en litt større innsikt i hvordan blogg-hverdagen ser ut. Når man får en detaljert time for time beskrivelse, så forstår man også hvor mye som faktisk foregår utenom blogginnleggene. Jeg deler så absolutt mye av meg selv, men jeg deler på langt nær alt. Skulle jeg knipset bilder av enhver bevegelse jeg tok så ville jeg jo ikke ha gjort annet, men jeg skriver gjerne et slikt “Time for time” innlegg en gang i blant om dere vil det!

 

Over til gårsdagens økt! Det gikk stort sett i øving på clean and jerk, men herregud så tungt. Jeg har så lyst til å bytte ut disse pinglevektene med noen grønne, tyngre vekter, men skal jeg klare det så må det enda litt mer trening til. Teknikken min er ikke akkurat perfekt, men jeg blir stadig flinkere! Når man driver med crossfit så er det jo så viktig å få teknikken på plass før man begynner å løfte tungt! Jeg kjenner det stort sett når jeg ikke utfører øvelsen riktig, men det er ikke alltid godt å vite hva man skal gjøre annerledes for å få det til. Her er Magnus SÅ flink! Han gjør virkelig alt han kan for at jeg skal se hva jeg gjør feil og for at jeg skal få det til. Det er nemlig da denne deilige mestringsfølelsen kommer, og mestringsfølelse = Motivasjon. <3

Og se så fornøyd han er når utstyret blir behandlet pent da.. Aapparatene er jo babyene hans.

Skulle dere ha noen treningsrelaterte spørsmål, eller ønsker til tips rundt effektive øvelser, så må dere ikke være redde for å spørre! Jeg er ingen ekspert, men det er Magnus, og sist jeg sjekket var han også veldig glad i å svare på kommentarer. Stiller du ham et spørsmål på bloggen hans så er jeg sikker på at du får svar på akkurat det du trenger. Magnus lever og ånder nemlig for denne treningen!

Takk for nok en givende økt! Bloggen hans finner dere HER.
Nå har jeg en idoldate hos Annika. Måtte dere få en fin kveld!

10 kommentarer

Siste innlegg