Healthy pancakes for lunch

OMG! Ser ikke dette godt ut? Planen var egentlig å lage Cathrine og meg pannekaker til frokost, men ettersom jeg først måtte kjøpe melk, ble det lunsjen min i stedet. Jammen ble de litt sunne også! Eller.. Jeg brukte i hvert fall fullkornet mel. Hehe. Ikke verst, Borge!

Jeg vet ikke hvor timene ble av i går! Cathrine og jeg startet dagen med et solariumsbesøk før jeg dro hjem til leiligheten igjen med nyeste utgave av “Det Nye”. Plutselig hadde jeg sittet litt for lenge i sofaen og slukt til meg ny inspirasjon. Jeg hadde store planer om å blogge som en helt, men minuttene forsvant til søndagskos og vips så var det tid for middag ute med bestis! Mer om det skal dere få i neste post, men jeg må bare si allerede nå at gårsdagen var F-A-N-T-A-S-T-I-S-K. Jeg kunne virkelig ikke bedt om en bedre søndag.

 

Du trenger – Pannekaker: 1. 3 egg 2. 3 dl fullkornet mel 3. 2,5 dl melk 4. 50g smør 5. 1 ss sukker 6. 2 ss bakepulver 7. 1/2 ts salt

Slik gjør du:
1. Smelt smøret og varm melken. Bland de to ingrediensene sammen før du visper inn eggene.
2. Bland sukker, mel, bakepulver og salt. Visp dette inn med melk/smør/egg-blandingen.
3. Sett stekepannen på middels varme, og stek mini-pannekakene i litt smør.

Topp med friske jorbær, blåbær eller bringebær.
JUMMY! Oppskriften gir deg ca 10 mini-pannekaker.

13 kommentarer

Siste innlegg