A pleasant surprise..

Hurra! Se hvilken hyggelig overraskelse Jonas kom med fra Kristiansand i går. En pakke med et nydelig duftelys og den aller første utgaven av det splitter nye bladet “Det Nye Interiør”. Passet meg ypperlig ettersom vi reiser i DAG! Jeg har klødd i fingrene etter å lese bladet, men jeg skal spare det til den lange flyturen. Nydelige Annette pryder forsiden og på side 40 får vi en smakebit på den perfeke stuen hennes. Dette var det eneste jeg lurte meg til å ta en ordentlig titt på allerede i går.. GUD, så fint den jenta har fått det.

Gårsdagen var forresten fantastisk. Jeg er sikker på at fem kakestykker gled ned i magen i løpet av dagen. Tante kom på besøk, Jonas kom fra Kristiansand, og det ble bursdagsfeiring med både gaveåpning og god mat. MYE god bestemor-mat… <3

Nå sitter Jonas og jeg mest sannsynlig allerede på Gardermoen. Flyet til Bangkok går i tre tiden i dag. Jeg har bare fått forhåndsskrevet et innlegg til, men vi skrives igjen så fort vi er kommet vel frem vet dere! Lover å blogge som en helt fra varmen.

Dere må ikke tro jeg tar meg ferie bare fordi jeg er på ferie! Hehe. Ferien blir ikke det samme uten litt blogging uansett. Jeg trenger min daglige dose med skriving, bildeknipsing, redigering og kommentarsvaring. <3 Det gir meg mye, og dere gir meg mye.

Dere må ha en nydelig onsdag. Ønsk oss en trygg tur da! Thailand here we come <3

15 kommentarer

Siste innlegg