Ukens smoothie: Gode greier

For første gang i historien kommer ukens smoothie på flaske! Hihi, I dag har jeg lyst til å tipse dere om noe som både er sunt og godt! “Gode greier” er helt nytt på markedet og fås i tre ulike smaker. Det er umulig å misslike noen av dem, men smak NR. 3… Himmel og hav. Den skal drikkes mye i sommer! Dette er en kombinasjon av frukt og grønnsaker og den er bare så vanvittig fyldig og god. NAM!

“Gode greier” er rik på både vitamin C, Kalium og kostfiber, og fungerer perfekt som et sunnere energipåfull gjennom dagen. Hva de enkelte smoothiene inneholder står prosentvis på hver flaske, så her vet man nøyaktig hva man får i seg.

 

Produktene inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer, og konsistensen er som en smoothie! Tykk og god med veldig mye smak. Forskjellen er bare at “Gode greier” ikke smelter, og dermed også kan nytes ute i solen. Rist før bruk og kos deg med et sunnere mellommåltid i hagen, på stranden, eller kanskje i parken? Jeg har tatt med meg “Gode greier” både på beachen og på piknik! 

Smakte like godt begge steder. Hehe.Er det noen som har smakt denne varianten av smoothie? <3
Kanskje dere også har en favoritt? Gode greier fås kjøpt på dagligvarebutikker!

           Annonse

39 kommentarer

Siste innlegg