SUNDAY BUMDAY

Sunday is the new bumday! He-rre-gud. Hvor skal jeg begynne? Jeg har hatt et helt perfekt døgn. Som jeg har kost meg. Jeg tror ikke smilet mitt har forlatt ansiktet siden Christoffer serverte oss tidenes indrefilèt rett fra grillen i går ettermiddag. Kjæresteparet var som forventet ikke vanskelige å be på stranden denne søndagen, så da klokken slo 14.00 hev vi oss i bilen og kjørte avgårde til en liten strand kalt “Paltorsken”. Her lå vi i tre timer og nøt en lunch bestående av pizza fra Pizzabakeren, litt sunt, og litt mer usunt. <3

Det blir et langt bildedryss på dere, for jeg klarer ikke å velge bort flere! Jeg har knipset som en gal og alle bildene ble jo like stemningsfylle! <3 Ah, måtte alle søndager bli akkurat som denne. Jonas kom akkurat hjem fra hyttetur så nå står en god, hjemmelaget middag på menyen før en stykk frøken MÅ starte på pakkingen. Mulig vi hiver oss på en aldri så liten joggetur også før leggetid.

Heldige meg fikk til og med et ufrivillig bad. Kristine har akkurat tatt tatovering og kunne dermed ikke bade i saltvann. Dermed måtte Christoffers rampestreker i dag gå ut over meg… Meg: “Christoffer, det gjør du ikke!!! CHRISTOFFER…… FUCK YOU.”

Oh my god.. I love you <3

22 kommentarer

Siste innlegg