@marthekborge


Har dere fått en fin start på helgen? Jeg har både fått unnagjort litt ærend, litt blogging og litt trening! Ganske flink? Nå drar jeg snart på jobb og der blir jeg helt til sene kvelden, men jeg rekker i det minste å dele mine siste instagram-oppdateringer med dere! Det er som vanlig en halv evighet siden forrige oppsummering og dermed har jeg en hau av bilder å dele!

Har dere noen tips til fine instagram-kontoer jeg bør følge, så er dere som alltid mer enn velkomne til å legge igjen en kommentar! Jeg er alltid på utkikk etter ny inspirasjon. Kanskje er dere snart klare for et nytt “instatips” innlegg fra meg også? 

Huff, kjenner det blir litt trist å dra på jobb denne helgen. Jeg har kun to vakter igjen på Vero Moda! Oppsigelsestiden nærmer seg slutten så disse siste timene skal brukes godt! Jeg har skrudd på “kjempe-innsats-modus” og er klar for å virkelig nyte mine siste dager på favorittbutikken med favorittmenneskene. <3 For en fin arbeidsplass jeg har fått jobbe på de siste to årene!

Nyt fredagen dere! Og følger dere meg ikke allerede?
Gjør det nå! Follow me on: @marthekborge

27 kommentarer

Siste innlegg