En solskinnsdag i hovedstaden

 

Åh, jeg sluknet omtrent med en gang Jonas og jeg ankom leiligheten sent i går kveld. Jeg fikk bare tre timers søvn natten før og 10 timers kjøring tar jammen på! Møtet gikk som smurt og til tross for at vi bare fikk noen få timer i Oslo, klarte vi å kose oss skikkelig!

Temperaturmåleren på bilen viste 33 varmegrader da vi ankom byen i går formiddag. Altså, man kunne stekt egg på lårene mine da vi trasket ned mot Aker Brygge for lunch.. H-E-R-L-I-G! Olivias italienske pizza sto på lunch-menyen, og jeg ble i tillegg matet med litt spennende informasjon angående sommerens andre, eksotiske reisedestinasjon. Mihi! Mer om det senere.. Gleder.Meg.Sånn!

I dag er en sånn etterlengtet “bli-dullet-med-dag”. Det begynner å nærme seg to måneder siden forrige frisørbesøk så nå er vel Hairtalk extentionet mitt snart to meter langt. Hihi! Hadde det ikke vært for at tapen begynner å synes i hodebunnen skulle jeg aldri ha klaget! -Men nå må det nok både heises, farges og klippes litt. <3 Så fort Marianne har gjort meg fresh på håret, drar jeg videre på Minste Auds for stelling av negler, og i dag faller valget på fransk manikyr! Ah, heldige meg. <3 Må jo ha alt på stell før avreise!

Jeg holdt på å si god helg, men det er jo bare torsdag!
Ha en fin torsdag da dere! Vi skrives igjen etter dulletimene mine.

15 kommentarer

Siste innlegg