Vinn et års forbruk av Pepsi Max!



Det hadde vel vært noe? Å vinne et helt års gratis forbruk med Pepsi Max! Jeg vet ikke om dere har sett denne reklamesnutten som til stadighet dukker opp på tven om dagen? Vel, Pepsi Max har ihvertfall nylig utfordret verdens mest solgte sukkerholdige cola på smak! I løpet av de kommende sommermånedene vil Pepsi Max sette opp en rekke “Taste Challenge” events både i Kristiansand, Oslo og Bergen, og her skal man rett og slett få smake i blinde og være med på å bestemme hvilken cola-brus som er best.



Spennende, eller hva sier dere? Jeg skulle gjerne tatt del i et av disse arrangementene selv, men jeg er bortreist på hvert eneste event i hjembyen min! Kjempekjedelig, for det skal både være underholdning, og masse spennende aktiviteter ved siden av all brus-smakingen. Det forventes at et stort antall nordmenn skal delta på de ulike eventene. Kanskje noen av dere allerede har bestemt dere for å dra?



Konkurranse:
Kunne du tenke deg et helt års gratis forbruk med Pepsi Max? Så sleng deg på og bli med i trekningen du også! Konkurransen finner sted på instagram, og alt man behøver å gjøre for å være med, er å dele et bilde av max’en din og hashtagge det med #maxtastechallenge. Det blir ikke stort enklere enn det, og hvem vet? Kanskje blir du den heldige denne gang? <3

 

Du vinner i hvert fall ikke om du ikke prøver!



Lykke til! Resten av deltakernes bilder kan dere se HER
Hvilken brus foretrekker dere?
<3
     
       Annonse

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg