DIY – Body Chain

Nå blir det en litt sen siste update på dere! Jeg har bare så lyst til å gi dere en smakebit på hva jeg drev med denne morgenen. Jeg skrev tidligere at morgentimene bare forsvant fra meg.. Årsaken til dette var et DIY prosjekt som opptok all min tid. Jeg knipset seriøst 300 steg for steg bilder til dere. Det var så ufattelig vanskelig å knipse bilder som kunne beskrive nøyaktig hva jeg gjorde. Hehe!

Resultatet ser dere på bildene under her, men denne gang tror jeg bare at jeg lenker til en DIY – Body Chain video på youtube for fremgangsmåte. Det finnes en rekke gode videosnutter som godt beskriver hvordan man kan lage seg et kroppssmykke på egenhånd. Jeg kan heller fortelle hvor dere får kjøpt utstyret. -Så får dere titte på videoen og se om dere får lyst til å lage noe lignende selv!

Jeg har eid et kroppssmykke i mitt liv og det kjøpte jeg på www.nastygal.com for rundt to år siden. Den sommeren smykke kom i posten, bodde jeg nærmest i det. Det piffet liksom opp ethvert antrekk.. Helt til jeg mistet det. Hehe. Siden har jeg ikke funnet noe som har falt i smak, og derfor bestemte jeg meg i dag for å prøve å lage meg et selv! Et enkelt, men veldig pent lite “body chain”.

Vi kaller det body Chain! Det høres mye mer eksklusivt ut. Hihi. Alt jeg har brukt til dette DIY prosjektet fant jeg på Panduro hobbybutikk. Jeg kjøpte tre sølvkjeder på 1 meter per kjede, en pakke miniringer til å feste kjedene sammen i, og en “tang?” til å klippe kjedene i to med + åpne og lukke miniringene. Denne tangen kunne jeg nok fint vært foruten. Har dere en saks så er det perfekt!

Et body chain kan brukes til så mangt.. Hiv det over en kjole, eller ha det over en plain genser. Plutselig har du et antrekk som bærer litt særpreg! Noen liker også å bruke disse smykkene til bikinien. Jeg prøvde dette ut selv i dag, men fikk ikke helt  “aha-opplevelsen”. Selv foretrekker jeg å bruke det til hverdags, gjerne over en lys blondekjole eller til et antrekk som mangler det lille ekstra.

HER finner dere en fin video av hvordan lage sitt eget body chain.
Har noen av dere prøvd å lage noe lignende selv? Det er slett ikke vanskelig!

17 kommentarer

Siste innlegg