Ready for some romance!

God kveld! Puh, for en dag det har vært. Hjelpe meg, nå skal det bli godt å slippe og lage middag selv! Jonas og jeg har bestemt oss for å spise ute i kveld. Ta igjen gårsdagens feiring. Hihi! Gleder meg til å trykke i meg både forrett, hovedrett og dessert på en eller annen fancy restaurant. Vi drar om nøyaktig en time, men først må bloggen oppdateres. Jeg skulle gjerne ha kommet med et spennende DIY prosjekt til dere, men denne dagen har gått i ett fra klokken 07.00 da vekkerklokken min ringte. Siden har jeg løpt fra Jonas sin jobb til min egen, til bildeknipsing og til møte med Geir. (Som forresten gikk veldig bra!) Jeg overlevde dette møtet også. Hehe, Geir er så god. Uansett hvor lite flink jeg har vært til å komme på tiden, ha med de riktige papirene eller fortelle ham de riktige tingene så ender møtet med en god dose skryt. Jeg elsker det! Haha. <3 Tro det eller ei, man blir så uendelig mye mer motivert til å gjøre det bra når man blir løftet opp i stedet for dratt ned. Slik er det vel innen trening og i andre jobbsituasjoner også. Nei, Geir er jammen flink i jobben sin han.

Jeg lover litt mer variasjon i morgendagens innlegg. Kanskje jeg til og med kan få kjøpt med hjem litt DIY ingredienser så vi kan få ut et nytt prosjekt her på torsdag. Da er det jo helligdag og da skal jeg etter timeplanen ha noen timer til overs! Håper det står bra til med dere alle sammen. <3 Kamera blir selvsagt med på date så mer fra den skal dere få i morgen tidlig før jeg drar på ukens første PT time.

Jeg kan ikke tro at jeg frivillig har satt opp en PT time klokken 08.00 på morgenen. Det betyr jo at jeg må stå opp klokken 07.00 bare for å trene crossfit! Jeg er visst allerede blitt som et nytt menneske. Haha. Gud, hjelpe meg. Dette blir en utfordring!


Belte og sko fra www.nevernaked.com, Skjørt, topp og briller fra Bikbok

Det finnes alltid tid til trening jenter og gutter!
Man må av og til bare stå opp litt tidligere. <3

19 kommentarer

Siste innlegg