En dag som hårmodell

For en dag! Herlighet så gøy jeg har hatt det. Jeg føler nesten at jeg har flyttet inn hos Komponisten frisør etter denne mandagen. Jeg ankom salongen klokken 09.00 og dro igjen rett før 14.00 med et fresht spill av Lorealfarge og nytt, seksti centimeter langt Hairtalk tape-extensions. NÅ er jeg fornøyd! Dere aner ikke hvor glad jeg er for at dette lange håret ikke skal av hodet mitt før om seks uker til, og da kun for å heise og stusse det litt. Jeg er så lei av å ta inn og ut det slitte clip on extensionet mitt. Jeg brukte det omtrent hver eneste dag så da kunne jeg like godt sette i hår som konstant sitter fast. Tid spart på morgenkvisten! Jeg har prøvd Hairtalk sitt extensions tidligere og vet at det er ordentlig kvalitet på det, så nå gleder jeg meg max til å ha langt, sunt og fyldig hår i hele sommer!

Over til det kvelden skulle dreie seg om! Visningen på Ernst hotell gikk kjempefint. Jeg var sammen med to andre modeller, først ut på scenen, satte meg i frisørstolen og ble stylet av flinke Marianne foran en et publikum bestående av byens frisører. Jammen fikk jeg en snill dame til å knipse noen bilder av meg underveis også. Scenelyset var ganske sterkt og traff meg mitt i ansiktet så på noen av bildene ligner jeg ikke helt meg selv, men jeg deler dem med dere likevel. Ah, jeg var så fornøyd med både hår, sminke og klær. Jeg fikk låne både shorts og topp av butikken Milla interiør og forelsket meg så i antrekket at jeg strevde med å gi det fra meg igjen. 

Etter å ha blitt stylet og vist frem på scenen, ble det litt bildeknipsing før vi alle sammen fikk utdelt gode hårprodukter for testing. <3

Nå har jeg en halvsint kjæreste ved min side som veldig gjerne vil at jeg skal legge fra meg arbeidet for kvelden. Vi har fremdeles 4 år og 6 måneders jubileum, og det må i det minste feires med en romantisk film. For tre år siden ville jeg ha tatt helt på vei om vi ikke fikk feiret med vin og tre retters middag. Nå nøyer jeg meg med taco og film. Det finnes da nok av andre kvelder vi kan spise ute på!

Har dere lyst til å sette på Hairtalk extentions eller bare freshe opp i fargen?
Dere kan booke time hos Komponisten frisør HER. Nå hva synes dere om frisyrene?

        Min behandling er sponset

20 kommentarer

Siste innlegg