Gratulerer med konfirmasjonsdagen

Her kommer endelig gårsdagen i et langt, fint bildedryss! Timene bare fløy forbi og vi koste oss til så sent at jeg aldri rakk å få oppdatert dere noe mer. Jaja, bedre sent enn aldri! Det var vel mange av dere som var opptatte med konfirmasjonsfeiring selv! Her får dere en smakebit på gårsdagens middagsmeny, kakebord, konfirmasjonskjole, og det hele. Christina, konfirmanten selv var som alltid helt nydelig. Fy søren, en mer elegant 14 år gammel jente skal man lete lenge etter. Skulle ønske jeg så slik ut da jeg var konfirmant!


Til forrett fikk vi røkt lakserullade fylt med ferskostkrem. Til hovedrett hadde i kyllingbryst med stekt sopp, kremet kyllingbuljong og potetpurè, og til dessert… Sjokoladefondant med sitron coulis, fruktsalat og vaniljeis. Himmel og hav så godt alt sammen var!

Mellom rettene ble det holdt to flotte taler fra farfar og pappa Carl August, og det ble sunget selvlagde sanger. Jeg hadde faktisk skrevet en sang til konfirmanten selv! Deretter dro vi tilbake til farmor og farfar for kakespising og gaveåpning. Av Jonas og meg fikk Christina en koralfarget maxikjole, en blonde-pysjshorts, kosesokker, flaxlodd og 500 kroner. Heldigvis falt alt i smak!

Bella har også kost seg glugg ihjel i helgen. Farmor og farfar har nemlig hatt besøk av en annen 12 år gammel hund, og ettersom denne omtrent ikke kan gå lenge, trivdes Bella svært godt sammen med den. Bildet under her beskriver godt Bellas trivsel de siste dagene.

Nå er det bestefars bursdag som skal feires! Solen skinner og vi skal få 20 grader.
Alt tyder på at denne søndagen blir perfekt. Vi skrives mer senere i dag <3

24 kommentarer

Siste innlegg