Act like a lady, lift like a boss

Er jeg ikke flink? Haha! Føler allerede jeg begynner å få teken på crossfit. Jeg gjennomførte min andre PT time med Magnus i går formiddag og fikk nok engang kjørt meg! Jeg fikk prøve meg i en helt genial øvelse kalt “Man Maker”. Her snakker vi effektiv trening. Dere må gjerne ta en titt på Magnus sitt siste blogginnlegg for å se hvordan denne øvelsen fungerer. Han knipset noen steg for steg bilder av meg under gårsdagens trening og laget en bildecollage ut av det hele. Genialt for dere som går på treningssenter og har muligheten til å trene med kettlebells selv! På ti minutter fikk jeg i oppgave å gjøre flest mulig repitisjoner av denne “man maker” øvelsen. *Beastmode on!* Annen hvert minutt fikk jeg pause, men deler av pauseminuttet skulle jeg også bruke på å ta 3 burpees. (Legge meg på magen, sprette opp igjen på føttene og hoppe med armene i været). Høres fantastisk lett ut, men etter et minutt med “Man maker” føltes ingenting lett! Dere kan jo prøve det ut selv neste gang dere drar på trening! Se bildebeskrivelsen til Magnus HER.

 

Målet er jo at dere også skal få noe ut av disse treningsinnleggene mine! Enten det er tips til nye øvelser eller bare motivasjon til å få rumpen i gir selv! Denne fredags morgenen våknet jeg nok en gang opp god og støl, men det føles faktisk skjønt. Da vet jeg at strevet lønner seg. Nå skal jeg ikke treffe Magnus på fem dager, men jeg har fått i hjemmelekse å gjennomføre minst èn treningsøkt på egenhånd innen neste PT time, og det skal jeg da klare! Hadde det ikke vært for at jeg reiser bort for tredje helg på rad så ville jeg også ha deltatt på Magnus sin gratis-fellestrening denne uken. Hver søndag arrangerer Magnus og hans medarbeider gratis fellestrening for alle som måtte ønske å dukke opp for en god treningsøkt med to flinke personlige trenere. De har allerede holdt på i noen uker og hver eneste søndag dukker det sørlendinger opp i alle aldre. Er det noen som får lyst til å hive seg på førstkommende søndag så er det bare å møte opp i Narviga (ved bunnen av varoddbrua) klokken 12.00 og skru på modus “beist”! Jeg kommer forhåpentligvis til å delta neste søndag så da krysser jeg fingrene for at jeg får med meg noen blogglesere! Det ville vært så moro å trene sammen med dere. <3

Magnus etter gårsdagens økt..
 Det gjør vondt nå, men en dag vil dette bare være oppvarmingen din..Er det noen av dere blogglesere som kunne tenke dere å trene sammen med meg en søndag?
Hvilken form dere er i spiller ingen rolle, og dere kan være så mange dere vil! It’s for free <3

Siste innlegg