Antrekk – 020414

Tjo hei! Har dere fått en fin onsdag så langt? Dagen min gikk fra nydelig til perfekt da regnskapsfører Geir ringte og fortalte at jeg ville få 13 000 kroner igjen på skatten i år. Hurra! Aldri fått så mye igjen på skatten jeg! For en hyggelig overraskelse. <3 Jonas får også nesten 14 000 igjen på skatten i år så denne sommerferien skal jammen bli FIN! Som vi skal reise og kose oss før studiene starter til høsten. Jeg tenker vi skal sette oss ned og se på reiser allerede i kveld. Vi vil blant annet til Thailand!



Er det flere som vil få penger igjen på skatten i år? I fjor fikk både Jonas og jeg hver vår lille baksmell, så i år kom beskjeden som en stor lettelse! Haha, jeg føler nesten jeg har vunnet i lotto.. Det skal bli så vanvittig mye hyggeligere å få en liten bonus rett før sommereferien! Å bruke feriepengene på baksmell må jo bare være det kjipeste? Jaja, man lærer av sine feil!

Jeg har forresten begynt på svarene til spørrerunden jeg kjørte i gang forrige uke! Slike innlegg tar litt tid å skrive, men jeg håper det vil være helt klart i løpet av morgendagen. Jeg vet at noen av dere begynner å bli litt utålmodige! <3


Skjørt fra Vero Moda, Pumps fra Bershka, Jakke fra Bikbok, Body fra Nastygal.com

Håper dere liker antrekket! Ønsker dere en fin onsdagskveld. <3
Her står Jonas sin minipizza på middagsmenyen! Er det bare jeg som føler det er helg? 

36 kommentarer

Siste innlegg