Hårfin på Komponisten

Tjo hei! Nå er jeg veeeldig klar for å starte på dagens blogginnlegg kjenner jeg! Det føles som et år siden sist jeg oppdaterte dere. Hehe. Jeg kom hjem fra et hyggelig frisørbesøk i halv to tiden og siden har jeg knipset bloggbilder til dere som en superhelt! Gleder meg faktisk litt ekstra til å se igjennom antrekksbildene for dagen! Jeg tror nemlig vi fikk noen idylliske blinkskudd i finværet. Solen skinner og når vinden forsvinner helt, kjennes det faktisk som sommer her i dag. Fantastisk! 

Under får dere et lite bildedryss fra den fine morgenen min, med før og etterbilder av håret såklart! Jeg er så fornøyd. Marianne har lagt inn litt ny Loreal farge i form av både lyse og mørke striper. Etterveksten er ikke lengre synlig og jeg har fått tilbake det herlige spillet. <3 Synes det er på sin plass med litt lyst og pent spill nå som vi går mot lysere tider. Er dere ikke enige?

Den hodebunnsmassasjen til Marianne fortjener forresten også litt skryt for gud hjelpe meg som jeg nyter de minuttene hun holder på med vasken. Haha, jeg holder søren meg på å sovne hver eneste gang. Vurderer sterkt å ta turen til Komponisten frisør hver gang jeg skal vaske håret nå fremover. Høhø! Disse hårvaskene har fort for å bli dagens høydepunkt..

Det er visst ikke bare jeg som synes Marianne er fin..
Jonas: Er det frisøren din?
Marthe: Ja?
Jonas: Er hun mor?
Marthe: Ja?
Jonas: WOW! For en milf!

Over ser dere to splitter nye Loreal-produkter som fikk bli med hjem for testing! Hårsprayen til høyre har jeg allerede prøvesprayet på krøllene mine og so far so good! Nå gjenstår det bare å se hvor lenge krøllene holder! Sprayen til høyre skal også være en glimrende spray for krølling av hår. Denne tar man i før håret skal krølles så krøllene blir kraftigere og holder lengre. Gleder meg til å prøve! Kanskje noen av dere bruker disse produktene allerede? Det luktet ihvertfall himmelsk av dem!

Tusen takk for god hjelp nok en gang Marianne!
Dere må gjerne bestille time hos Komponisten HER

                  Min behandling er sponset

29 kommentarer

Siste innlegg