En bukse – To styles!

Hvis ikke denne saken var et kupp så vet ikke jeg! Jeg dro den med hjem fra Vila da jeg så at den bare kostet 75 kr og jammen satte den som et skudd på også. Hurra! Jeg blir så glad når jeg gjør spontane, gode kjøp. Denne buksa får bli deler av morgendagens reiseantrekk! Den er jo myk som en joggebukse samtidig som den er lett og ikke minst pen. Perfect for travel!

Ellers har jeg også gått til innkjøp av noen nye skjørt til turen. To superlekre “wrapped skirts” fikk bli med hjem fra Vila for 149 kr stykk, og det samme gjorde et hvitt skinnskjørt fra Bikbok til 349 kroner. Tenkte for en gangs skyld at jeg skulle vise dere mine nyeste innkjøp PÅ og ikke bare fra kleshengeren! Jeg kan nesten ikke vente med å ta i bruk dette hvite skinnskjørtet..

Tenk hvitt skinnskjørt, solbrune legger og røde lepper. Mihi! Jeg tegnet antrekket i hodet da jeg kastet skjørtet over kassa på Bikbok. Gud så deilig det skal bli å legge bort de forbaska strømpebuksene. Ihvertfall for en uke! Måtte uken gå fryktelig sakte.

Hva synes dere? Har jeg gjort noen gode kupp?

33 kommentarer

Siste innlegg