He’s getting tattooed

Oh yes he is! Wææ! Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli så bra! Hehe, frøken evig pessimist.. “Tror du at du kommer til å sette pris på disse tatoveringene når du fyller 40 år, Jonas?”. Når gutten har bestemt seg for noe så er det jammen ikke mulig å få ham til å ombestemme seg. Disse tatoveringene skulle han ha, og jammen synes jeg at han kledde dem også. -Til slutt!

Til dere som lurer på hva det er han har skrevet på armene sine så kan jeg ihvertfall informere om at det er to personlige tatoveringer. “Momento” som betyr “Øyeblikk” har sin personlige historie bak seg, og tatoveringen med to M’er og to L’er står for pappa Lars, mamma Marion, søster Linn og bror Marius. <3 Denne ble min favoritt. Så enkel, men likevel så stilig!

Så nå vet dere hvor jeg har tilbrunget deler av ettermiddagen! Hele prosessen tok rundt to og en halv time og kostet Jonas 2000 kroner. Vi var på Titan Tattoo i Kristiansand sentrum og kan så langt bare si gode ord om det stedet. Pent lokale, flink tatovør og veldig pent resultat. Jonas er så fornøyd som han kan få blitt og det er utrolig nok frøkna hans også! 

Kanskje dere får se resultatbildene når hevelsen har gått litt ned?
Dere har ihvertfall fått en god sneek peak med inspirasjonsbildene hans!  

30 kommentarer

Siste innlegg