Good morgen! Herlighet for en hjemreise det ble på oss i går. Åtte timer tok det oss å komme hjem! Vi hadde helt glemt at østlendingenes vinterferie tok slutt i går. Dermed ble vi sittende fast i en nærmest stillestående kø i hele to timer. Da køen endelig hadde løsnet kom et uvær som jeg aldri har sett maken til. Jonas kunne selvfølgelig ikke kjøre i åtte timer i strekk så jeg satte meg foran rattet akkurat i det mørket falt og regnet øste ned. Vi var mitt i ingenmannsland uten gatelykter eller noe som helst og vinden var på et tidspunkt så ekstrem at jeg var sikker på at vårt siste minutt var kommet. Puh! 22.00 kom vi oss endelig hjem og nøyaktig to minutter etter det lå jeg på hodeputen og snorket. Haha, jeg tror aldri jeg har vært så utslitt..
Det ble altså over 9 timers søvn på meg i natt. Alarmen sto i dag på 07.20 og jeg har sjeldent følt meg så uthvilt så tidlig. Klokken 08.25 var jeg i treningsklærene og løp utendørs med Bella i 45 minutt. Deretter kjørte jeg en styrkeøkt på 45 nye minutt med både mageøvelser, rumpe, ben og armer. Hva da sprek mandag? Ah, jeg kunne ikke forestilt meg en bedre start på uken.
Til frokost lagde jeg meg noe veldig fancy! Det er egentlig bare en enkel tunfisksalat, men jeg fikk lyst til å gjøre noe litt mer kreativt ut av det. Oppskriften på salaten legger jeg ved under her til dere som får lyst til å prøve det ut selv. Liker dere ikke tunfisk så kan fisken alltids byttes ut med kylling foreksempel! Eller skinke hvis dere foretrekker det? Alt går ann!
Du trenger: 1. 1 boks tunfisk 2. 1 agurk 3. En halv gul paprika 4. 1 avokado 5. 1 boks ekstra lett rømme 6. 3 ss majonès 7. 1 ss sitronsaft 8. Pepper 9. Karri
Slik gjør du:
1. Bland boksen med rømme + 3 ss majonès med litt sitronpepper og litt karri. Press litt sitronsaft over!
2. Hakk opp paprika, avokado og 1/3 av agurken i veldig små biter.
3. Hell vannet av boksen med tunfisken og tilsett fisken med de oppkuttede grønnsakene.
4. Ta en ostehøvel og skjær opp resten av agurken på tvers. Du vil lage lange strimler.
5. Bland fisk og grønnsaker med rømmeblandingen og smak til med litt ekstra pepper/karri.
6. Rull agurkstrimlene så du får et passe stort hull i midten og stikk gjennom et grillspyd så det holder seg slik.
7. Legg en spiseskje tunfisksalat oppi agurk “rullen” og server! Pynt gjerne med noen sitronskiver.
Oppskriften holder til 2 store frokoster!
Dette er jo slett ingen dum rett til tapas heller! Eller hva synes dere?
Så det ikke fancy ut? Håper dere har fått en like god start på uken!
Herlig! 😀 håper resten av dagen og uken din blir like bra! 🙂
Så utrolig stilig! 🙂 Ønsker deg en fin uke!:)
Eli: Å <3 God du er Eli! Ønsker deg det samme! 🙂
Rebekka: Tusen takk! Det samme til deg 🙂
flink du er! trener du før du spiser frokost? 🙂
marthe: Ja det gjør jeg 🙂 Jeg klarer ikke å spise rett før trening så jeg liker best å spise etterpå 🙂 Tusen takk!
Så utrolig smart! hmm, det skal jeg lage meg 🙂
du er skikkelig flink! har fulgt bloggen din lenge, men er desverre altfor dårlig til å legge igjen komentarer;p så gøy at du følger meg på instagram, du er flott 🙂
@blakehabibi
Kan du ha spørsmålsrunde snart? For å få flere innlegg kan du jo ha varierte spørsmålsrunder, eks en gang er det om familie og privatliv, en annen er om trening og kosthold, mote og sminke, reise, skole og fremtidsplaner osv. Det hadde vært morsomt med svar i en videoblogg også så man får hørt stemmen din og hørt hvordan “humor” du har 🙂
Åå, dette så virkelig godt ut! Kjekt med slike tips. Frokost synes jeg ofte kan bli kjedelig å lage i gang, men dette er jo en litt morsommere variant av frokost. Genialt etter trening. frokost er best etter trening! 😀 Ha en flott uke!
Det så faarlig godt ut! Frister meg alltid du 😀
Så kult, det skal jeg prøve en gang!
Åh, nam! Liker vanligvis ikke sjømat, men hadde ikke vært redd for å smake på de godsakene der! Du er så kreativ 🙂
Katrine: Ah, så bra at jeg klarte å friste litt i dag også! 😀
Mmm dette så utrolig godt ut! Du er så flink på kjøkkenet 🙂
Åh det så godt ut! Må prøve det 🙂
Nam, så godt ut! 😀