Let’s go surfing!

Morn morn! Da var jeg opplagt og klar for enda en dag med surfing og sol! Ah, som jeg elsker dette livet. <3 I dag skal jeg surfe som en gal for i morgen har vi en hel dag fri fra beachen! Da skal vi nemlig på utflukt opp i fjellene til en grønn oase med ferskvann og klipper som vi kan hoppe fra! Høres fantastisk ut eller hva? Hehe, jeg tipper det er det også. 

Dagens leksjon begynner om bare minutter, men jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om Lapoint campen som vi sover og spiser på. Vi bor nemlig på et sted, og oppholder oss om dagen på et annet. På dagtid holder vi oss som sagt rundt denne beach resorten som jeg viste dere bilder av i gårsdagens innlegg. Her lever vi tidenes luksusliv samtidig som vi lærer om surfelivet i Marokko. Campen som vi spiser og sover på er derimot plassert slik at man virkelig får smake på kulturen. Vi bor midt blant de lokale! Lokale restauranter, hus og småbutikker ligger på rekke og rad nedover gaten, så her er det slett ikke vanskelig å bli kjent med kulturen. Dette synes jeg er herlig! Da får vi liksom litt av alt. I det ene øyeblikket står jeg på balkongen min, hører på bønnerop og ser gatene fylles med muslimske menn. I det andre ligger jeg på en gigantisk sakkosekk-lignende sak og soler meg, drikker en iskaldt drink, spiller bordtennis eller surfer.. Fem middager er inkludert i èn ukes opphold og de tre middagene jeg har spist hittil har smakt supergodt. De to middagene som ikke er inkludert kan du bestille for rundt 100 kroner. Noen ønsker å gjøre det, mens andre ønsker å teste ut litt lokale restauranter. Det får man bestemme selv!

Noen har etterspurt bilde av rommet jeg bor på. Her får dere ihvertfall noen! Jeg bor på et dobbeltrom og her har jeg både seng, balkong og bad for meg selv. Det er som sagt ingen luksus, men man har alt man behøver + gatas beste takterrasse..

Dere får ha en god tirsdag så lenge! Kos dere hjemme i kulda. Hoho!
Det kommer nok en oppdatering til før jeg drar fra nettet. <3

33 kommentarer

Siste innlegg