Vel fremme i Marokko

Tjo hei! Jeg ville bare informere om at jeg har kommet vel frem til deilige Marokko. Reisen har gått så fint! Det var mørkt her da jeg kom frem så jeg har ikke fått knipset noe særlig med bilder til dere i ettermiddag/kveld, men jeg tenkte jeg kunne besvare noen av spørsmålene som tikket inn under innlegget hvor jeg fortalte at jeg skulle surfe med Lapoint. For dere som måtte sitte på flere spørsmål tenker jeg å kjøre en spørsmålsrunde for mot slutten av reisen min. Da vil jeg mest sannsynlig ha full peiling på hvilket opplegg surfecampen i Marokko kjører, hvordan dagene der ser ut, hvordan surfingen er, hvor vi bor osv osv..

Hvordan er temperaturen der på denne tiden av året?
Værmeldingen sier stor sol og alt fra 15 til 19 varmegrader den uken jeg skal være der. Det er med andre ord på langt nær for varmt. Ihvertfall ikke for meg som ikke kan få det varmt nok. Jeg er derfor veldig glad for at vi får utdelt våtdrakter til surfingen. Hoho! Vanntemperaturen skal holde rundt 19 grader. Det høres da ikke så aller verst ut eller?

Hvor lenge skal du bli der? 
Jeg skal være i Marokko i en uke.

Hvem er det som reiser på surfecamp med Lapoint? 
90% av de reisende er norske eller svenske. De siste 10 prosentene kan komme fra alle andre steder i verden. Personalet på campen i Marokko er også svensk, norsk og lokal så er du veldig dårlig i engelsk så er det ingen grunn til å frykte. 


Bor man på rom sammen med noen av de andre reisende? 
Lapoint har både 4 og 8 mannsrom, private dobbelrom med egne bad, og egne leiligheter for familier eller vennegjenger. Du kan dermed velge selv hvordan du vil bo! Reiser du alene så bor du gjerne med noen av de andre. Det tror jeg at jeg skal gjøre! Wuhuu, så spennende! Mer om hvilke romtyper Lapoint tilbyr, kan du lese mer om eller se bilder av HER.

Hvordan kommer man seg fra flyplassen til campen?  
Lapoint henter nye surfere til campen sin hver lørdag. De ansatte kommer altså for å plukke oss opp fra flyplassen i Agadir og kjøre oss til campen. Norwegian flyr direkte fra Oslo til Agadir hver lørdag så det skal være dette flyet de fleste kommer med.

Mer om level 1 (kurset jeg skal gå) kan dere lese mer om HER.
Vi skrives mer i morgen da dere. Da begynner surfingen! *GLEDESHYL*

20 kommentarer

Siste innlegg