God kveld! SÅ hyggelig at dere likte hjemme-kontoret like godt som meg. Jeg sitter ved det i skrivende stund og på bildene her kan dere se hva annet det har blitt brukt til denne onsdagen. Jeg har bakt 30 nydelige mars-cookies! Eller, jeg vet ikke om det blir helt riktig å kalle det mars cookies når grunnoppskriften smaker vanilje. Det er vel heller vaniljecookies med marsbiter jeg har bakt! Resultatet ble uansett kjempebra. Så bra at jeg veldig gjerne vil dele oppskriften videre med leserne mine.
Dette er slett ikke vanskelig å få til, og selve kjeksdeigen er laget på 10 minutt så her er det bare å steke og nyte med et iskaldt glass melk til. Åh, gud så godt. Jeg trodde jeg hadde spist meg mett, men nå kjenner jeg at jeg har plass til en til. Haha!
Du trenger: 1. 4 dl hvetemel 2. 3dl sukker 3. 2 egg 4. 1 ts vaniljeessens 5. 115g romtemperert smør 6. 1 ts natron 7. 1 ss mørk sirup 8. 2 store mars sjokolader hakket i små biter
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 175 grader og dekk et stekebrett med bakepapir.
2. Pisk sammen romtemperert smør, sukker, vaniljeessens og sirup.
3. Tilsett eggene. Et av gangen og rør godt mellom hvert av dem.
4. Mål opp hvetemel og natron, og hell litt og litt i kakedeigen mens du hele tiden rører.
5. Når deigen er luftig og fin i konsistensen, kan du helle i den opphakkede mars sjokoladen. Jeg valgte å bruke 2 hele Mars sjokolader. Denne mengden sjokolade syntes jeg var helt perfekt. Når sjokoladen er fordelt godt inn i kjeksdeigen kan du legge en og en ts deig på stekebrettet til det er fullt. Jeg hadde 16 kaker på et stekebrett og det gikk helt fint.
6. Stek midt i ovnen på 175 grader i ca 15 minutt. Følg godt med. Kjeksene er ferdige når de har fått en gyllen farge.
Du kan alltids bytte ut mars sjokoladen med snickers eller en annen variant om du ønsker det!
Denne oppskriften gir altså 30 små/mellomstore marskjeks!
Nå får dere ha en fin kveld videre! Jeg har et kjøkken å rydde..
Åh ser godt ut
<3 Tusen takk for oppskrift <3 Må prøves 
Åh, de så utrolig gode ut!
Ingelin Rystad: Så bra
Å bare hyggelig! <3
Åå, naaam! Burde ikke vært lov med slike fristelser midt i uka, hehe
får vel prøve disse i helga 
Erika: Hehe! Det er heldigvis ikke så lenge til helgen
De så super gode ut. Flinke deg:)
Åh , denne linken lagret jeg som favoritter med en gang! Min far har snart bursdag, så får bake noen sånne
så veldig fristende ut! :))
ååå herlighet!!! naaam
Oioi! Det så utrolig godt ut
Vet du hva du burde prøve? Noe som heter for “Sjokoladeroser”. Har en oppskrift til deg fra en bok jeg har. Jeg har tatt den i bruk mange ganger, og jeg storkoser meg hver eneste gang, og det smaker supergodt!
Til deigen
1. 140 g usaltet smør 2. 175 g sukker 3. 1 egg 4. 175 g hvetemel 5. 1 ts bakepulver 6. 50 g kakaopulver
Til glasuren
1. 85 g melkesjokolade 2. 1 ss usaltet smør, smeltet 3. 1 ss lys sirup
Rør smør og sukker glatt. Rør inn egget. Sikt mel og kakao i blandingen og arbeid sammen med gaffel til en fast deig. Del deigen i 20 porsjoner og rull til kuler. Fordel kulene jevnt på stekebrettene. Stek i 15 minutter (175 grader). Ta ut av ovnen og press baksinen av en skje ned i hver kake.
Smelt sjokolade, smør og sirup i en bolle over en kjele med kokende vann. Rør til fyllet er jevnt. Hell litt av det smeltede sjokoladefyllet i fordypningen i hver kake. Legg på rist til fyllet har stivnet.
Kjempegodt!!
Åh, jeg hadde nok gomlet i meg hele deigen så det ikke ble noen kaker, haha! Elsker all slags deig.
Fine bildene ble på ditt nye kontor
Namnam, det så godt ut!
Åh, det hørtes helt himmelsk ut! Nam
Det så kjempe godt ut : )
Julianne Nyquist: Åå så herlig! Tusen takk for oppskrift Julianne. Det er gull med nye oppskrifter og denne hørtes kjempespennende ut
Takk! <3
Marie Oma: Så hyggelig å høre
Lykke til på bakefronten! 
Iris: Hehehe, kluet er å ikke smake! Jonas får aldri lov til å smake på kakedeigen for da er det aldri mer igjen til slutt. Hehe
Tusen takk Iris. Glad du likte mitt lille hjemmekontor 
Åååh, nam!! Dette fristet for å si det sånn, hehe
Haha ja det er nok smart!
Å, mums! Nå veit jeg skal bruke neste fridag på!
Ååh, de så gode ut!! Er kjeksen hard eller seig?
Å nam, de såg utrolig gode ut
Åååh, det så helt nydelig ut
vann i munnen nå ja, haha.
Åååå nam!!
Ah, denne skal jeg prøve å lage i morgen!
Bare et par spørsmål:
Men kan man erstatte vaniljeessens med vaniljesukker?
Og må smøret smeltes?
Åh, de må jeg prøve!!
er kjeksen myk eller hard? :)<3
Nam! Hvordan går det egentlig med treningen?
Maren: Jeg trener bare i form av jogging og hjemme-styrke.
Jeg har ikke begynt på noe treningssenter og kommer nok ikke til å kjøre dette “trenings-prosjektet” som jeg hadde så lyst til i desember. Det virket ikke som det var så mange som interesserte seg for det. Tvert imot.
Men jeg trener altså bare i form av løping og styrke på stuegulvet 
Ann: Lager du dem små så får du sprø kjeks, mens lager du dem større og tykkere så blir de nok noe sprø og noe myke
Ragnhild: Ja det kan du helt sikkert gjøre!
Nei du må ikke smelte smøret. Det skal bare være mykt. Du må altså legge det ut fra kjøleskapet 2-3 timer før du begynner å bake slik at det rekker å bli mykt før du begynner. 
Kamilla: Mine ble sprø ettersom jeg lagde dem små (for engangs skyld). Hehe, jeg pleier nemlig alltid å lage gigantkjeks og da blir de nesten uansett oppskrift myke eller seige. Jeg liker veldig godt begge deler, men i dag fikk jeg lyst på en sprø variant
Lager du denne oppskriften, men litt større kjeks så kan det hende de blir mykere 
å gud, vann i munnen!
Ååå dei såg gode ut
Når deigen ligger i en klump slik, jevner den seg ut når den blir stekt?
Naam, de må jeg prøve
Namm, det så kjempe enkelt ut og veldig godt, det skal jeg prøve engang!
utrolig fristende, de må jeg få laget til helga

Om du plutselig får lyst å bake, og trenger mykt smør med ikke vil vente, så kan du bare skjære det opp med ostehøvvel som en ost. Da er det mykt nok med en gang
Så tøft ^^ Dette må jeg prøve
Tror du jeg kan bytte ut mars med vanlig melkesjokolade??
Har mer lyst på vanlige sjokolade cookies
Håper du kan svare fort, skal bake dem i morgen skjønner du, Gleder meeg! <3
Så gode ut!
åhh, disse så utrolig gode ut! de må jeg prøve å lage