Julegaven fra Jonas

 

Jeg lovet å vise dere julegavene jeg fikk i år og det skal jeg også, men ettersom jeg somlet bort hele morgenen får jeg prøve å ta igjen bildeknipsingen i morgen når dagslyset er på plass igjen. Det er jammen vrient å være blogger på vinterstider. All fotografering må skje mellom 11 og 14.00, ellers må jeg ty til blitz! Nå som julen nesten er over kan det like godt bli sommer for min del. Den kalde og mørke vinteren kan vi hoppe over i år. Jeg vil ha litt mer dagslys og litt mindre mørke takk! 

Jeg er i skrivehumør denne lørdagen, men jeg skal ikke drepe dere med tekst i dag heller. Jeg ville bare vise dere deler av julegaven jeg fikk fra Jonas i år! Han gikk bananas og kjøpte så mange små og store gaver at jeg faktisk mistet tellingen. Jeg ble ihvertfall storfornøyd med dem alle og kanskje spesielt med hovedgaven: En iphone 5s. Jeg hentet den på posten i dag, men til min store forskrekkelse ville den ikke fungere uten sim-kort. Det betyr at jeg verken får tatt den i bruk eller laget meg instagram før til mandag. *OHMYGOD* Jeg har vært instagram-motstander i to år nå. Jeg kan vel like godt være det i to dager til.

Av meg fikk Jonas nye vintersko i favorittmerket sitt, og penger til å kjøpe seg de klær han måtte ønske. Så lite kreativt ble det i år, men han ble likevel veldig veldig glad. Jeg får se om jeg ikke kan komme på noe litt mer spennende til bursdagen hans.


Han fyller tross alt år om 32 dager! Kanskje dere til og med har noen tips?
Tusen takk for verdens lekreste mobil, Jonas! Bye bye Sony Ericson “Two thousand and late”

26 kommentarer

Siste innlegg