Sip happens!

God morgen alle sammen! Nå har cathrine og jeg funnet tilbake til sengen etter en nydelig hotellfrokost. Jeg er sprikkmett! Åh, for en syk lørdagskveld. Det ble kanskje litt for sykt for min del. Jeg gikk på en megasmell da klokken slo tolv, men jeg hadde det ihvertfall vanvittig GØY! Kroppen min er mye mulig en smule forgiftet i dag, men jeg får bare pleie den godt den kommende uken..

Det var jo så mye å feire! Så mye å skåle for.. Heh! Kvelden gikk vel egentlig akkurat som forventet. For en perfekt liten blanding av glade og sprudlende jenter. Alle kom kjempegodt overens og jeg lo så mye. Ja til mange flere slike kvelder!

  
 

Cathrine: Du kan ha sip happens til overskrift i dag.
Marthe: *Hahaha!* Aaau.. Vondt i levra.

Jeg knipset noen bilder av resepsjonområdet i går. Jeg blir bare så fascinert over hvor fint dette stedet er. Spesielt på kveldstid når de rosa/lilla lyskasterne slås på og diskokulene snurrer. Det er utrolig hvor mye inspirasjon man kan hente på interiørfronten av å bo på et fint hotell. Jeg har fått lyst til å gå rett hjem og ommøblere hele leiligheten, bestille møbler fra de samme leverandørene som Ernst Hotel og legge fargerike glinsefliser på badet. Hoho. Hadde det bare vært så enkelt. En vakker dag skal jeg bygge mitt eget hjem.

 

 
 

Er det rart jeg har kost meg? Farvel vakre hotell!

31 kommentarer

Siste innlegg