Familien er gjenforent

God lørdag! Da var den lykkelige familien gjenforent. Jonas, Bella og jeg hadde en superhyggelig kveld sammen i går. Vi lagde oss god middag, spiste is til dessert og kjørte filmen “Sweet home Alabama” med en farlig mengde fredagsgodt til. Hihi. Det blir ikke bedre enn det. Det var så godt å ha Bella på plass igjen også! Herlighet som jeg har savnet den lille, gode skapningen.

Etter at jeg kom hjem fra Singapore så har jeg hatt en tendens til å sovne rundt 21.00. Det var også tilfelle i går. Da klokken slo ni, var jeg nødt til å gå inn på soverommet og ta meg en 30 minutters lur. Jeg klarte rett og slett ikke å holde øynene oppe. Heldigvis kviknet jeg til en halvtime senere så kjæresteparet kunne snurre film. Det er ikke bare bare å snu døgnet rundt to ganger på fem dager!

Jeg ler meg ihjel av alle disse blinkskuddene jeg får av Bella og Jonas. Skulle tro de ikke kunne fordra hverandre. Herligfred for en skrekkslagent blikk. De er vanligvis bestevenner, men Bella liker tydeligvis ikke å vise det på bilder.

Nå drar denne frøkna på jobb, men vi skrives igjen så fort jeg er hjemme!
Ønsker dere en deilig lørdag. NYT DAGEN!

28 kommentarer

Siste innlegg