Fire lekre MAST toalettvesker

 
 

Åh, NÅ kan dere tro vi koser oss! Jonas og jeg ankom Stavanger i halv seks tiden og har på tre timer klart å trykke i oss både middag og ostekake. Mmm! Nå tenkte jeg å endelig prøve å få ut dette blogginnlegget som har stått nesten klart på skjermen i over en time. Det er ikke lett å se tv og blogge samtidig! Ihvertfall ikke når man heier på absolutt alle danserne. Hehe!

Tenkte bare å vise dere disse lekkerbiskene av noen toalettvesker. De er i samme merke som favorittkrøllstaven min, så jeg visste vel egentlig før pakken kom frem at de ville falle i smak. Den gamle Lisbeth Dahl toalettvesken min var så skitten og full av sminke at jeg ikke engang turte å vise dere bilde av den. Det var rett og slett på tide med en liten fornyelse.. Nå har jeg ikke bare èn, men hele fire vesker å velge mellom! Alle i ulike størrelser og farger. Favoritten ble kanskje den hvite? Ja. Den var så majestetisk av seg!

 

Den søte, lille rosa her skal få reise til Singapore neste uke! Den ble nemlig min nye reiseveske. Den hvite får bli hverdagsvesken og den sorte blir oppbevaringsvesken for extentionshår, krøllstav, børste og hårdetaljer som tar plass og ser rotete ut i skapene på badet. Den siste sorte toalettvesken skal fylles med diverse favorittkremer. Åh, nå skal jeg jammen få orden på systemet!

 

Makestyle kjører nå lanseringstilbud på alle disse MAST veskene!
Var de ikke flotte? Dere får 100 kroner i avslag på alle vesker HER 

                  Mine vesker er sponset

35 kommentarer

Siste innlegg