DIY Prosjekt – Konvoluttveske

Hei og hopp alle sammen! Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på den nye sofaen vår. Jeg ble så glad for å se at dere likte den like godt som oss! Denne morgenen har gått til planlegging av blogginnlegg og sluking av inspirasjon. Jeg har sikkert sittet på youtube og pinterest i tre timer bare for å lete nye idèer til DIY prosjekter, enkle matoppskrifter osv.. Jeg pleier alltid å få noe ut av disse timene, men i dag fant jeg overhode ingenting som inspirerte meg! Så da var det bare å finne på noe på egenhånd.

Denne formiddagen har gått til pimping av en gammel konvoluttveske! Resultatet ble jammen overraskende bra også. Konvoluttvesken kjøpte jeg på Bikbok for 50 kroner for sikkert to år siden og jeg har kun fått brukt den et par ganger ettersom jeg klarte å søle en malingsflekk på den. I dag har jeg dekket over malingsflekken og fått en splitter ny, sølvshiny blonde-konvoluttveske!

Du trenger: 1. En konvoluttveske 2. 2-3 meter blondebånd på ca 1,5 cm i bredden 3. Saks 4. Superlim

 
 

Slik gjør du:
1. Legg blondebåndet over konvoluttvesken for å måle hvor langt det skal være. Klipp det så til den perfekte lengden. Jeg valgte å bare pynte fremsiden av konvoluttvesken.
2. Start fra bunnen av og lim første remse med bånd på selve vesken. Superlim holder best!
3. Jobb deg oppover. Legg neste remse litt over den forrige og lim på.
4. Resultatet blir pent nesten uansett hvordan du gjør det. Blir kantene ujevne på sidene av konvoluttvesken så klipper du disse til når alt er ferdig pålimt og klart.

FØR OG ETTER…

 

Må vi ikke si oss enige i at den ble finere med blondedetaljer?
Nå drar jeg på jobb igjen jeg, men vi skrives mer senere!

21 kommentarer

Siste innlegg