Puh! Da var vi ferdige med dagens bakverk! Jeg sitter i skrivende stund hos Cathrine ettersom jeg har hjulpet henne med litt forberedelser til morgendagens store åpning! Gulrotkaken ble muligens litt vel godt stekt, men sett bortifra det, ble den veldig veldig god. Den kremen.. Åh, som jeg ELSKER gulrotkakekrem. Ettersom dette bare er verdens beste oppskrift så tenkte jeg å dele den med dere også! Det er vel hyggelig? Kakebaking er ikke min sterkeste side, men denne er bare superenkel.
Du trenger: 1. 4 egg 2. 3 dl sukker 3. 3 dl hvetemel 4. 1 dl soyaolje 5. 2 ts kanel 6. 2 ts natron 7. 1 ts salt 8. 2 ts vaniljesukker 9. 4dl finrevet gulrot 10. 150g melis 11. 150g philadelfiaost 12. 50g smør
Slik gjør du – Gulrotkake:
1. Pisk sammen sukker og egg.
2. Skrell ca 5 gulrøtter og riv dem med en rasp. Du skal ha 4 dl finrevet gulrot.
3. Bland sammen de tørre ingrediensene, men kun tilsett den ene tskjeen med vaniljesukker.
4. Bland sammen gulrøttene med det tørre og olja. Hell så hele blandingen over i eggedosisen.
5. Hell kakerøra over i en smurt form og stek den midt i ovnen på 180 grader i ca 50 minutt.
Slik gjør du – Frosting:
1. Bland sammen smør, philadelfiaost, melis og den siste tskjeen med vaniljesukker.
2. Pisk det hele til krem og smak den til med melis. Smaker det for mye ost, tilsett litt mer melis.
Jeg er SÅ klar for morgedagens åpning! Dette blir hyggelig. Jeg kommer til å være der fra 12 til 13.30 om dere vil komme og hilse på! Etter det ser det dessverre ut til at jeg må på jobb, men salongen vil fremdeles være åpen helt til 18.00. NÅ er jeg superklar for å dra hjem og titte på vår nye SOFA!! Jonas har vært på ikea og kjøpt oss ny sofa i dag. Hoho, jeg er så spent!
Ohhh det så deilig ut! Heheh kos deg videre;)
gubben har bursdag i morgen. Kanskje blir det denne?
Takk for en super oppskrift 🙂
~Lin: Ja det synes jeg absolutt! 😀 Bare hyggelig!
Naam! Hils Cathrine og så må du si lykke til videre med salongen fra meg! Og etter hva du skrev og viste i går, så vet jeg at den kommer til å gå kanonbra!! 🙂
Wii, må nesten komme innom etter tannlegebesøket mitt i nabobygget bare for å smake på denne 😀 Håper han ikke gir meg forbud mot kakekos i hverdagen!
Så deilig den kaken så ut! Jeg ELSKER gulrotkake 🙂
Den såg god ut! Kos deg masse i mårra, det går nok superbra med Cathrine! 🙂 eg er på club dem no, der du var i Tyrkia! Har du noe tips om noe, sånn generelt? Personalet er jo helt galne, haha off :-p stor klem!
Åh, jeg elsker selv den gulrotkake kremen! Haha, gulrotkake er såå godt 🙂 Kos deg på åpningen imorgen da! Skulle så gjerne ha kommet, men blir nok litt for langt for min del, hehe 🙂
Åh, det så virkelig kjempegodt ut 😀
Typisk at du stikker akkurat i det jeg er på skolen! Men får ta meg en tur uansett 🙂 Hvor jobber du? 🙂
Sandra Vikra: Åh, jeg skulle gjerne vært der hele dagen men det var ingen som kunne ta jobbvakten min så da må jeg jobbe gitt! <3 Jeg jobber på Vero Moda sørlandsenteret 🙂
Nam, det så godt ut 🙂
Det så utrolig godt ut! 🙂 Lykke til på åpningen i morgen!
gulrotkake og eplekake må være verdens diggeste kaker!!!
Den så utrolig god ut! Lykke til med åpningen 🙂
Når skal Jonas få regulering?:-)
Får du fortsatt glossybox i posten, eller har du avbestillt? Første pakke du fikk skrev du et innlegg om det, kan du gjøre det hvis du fortsatt er medlem?:)):)
Hvor mye koster div hos cathrines clinike??
Den var kjempe god! 😉
Den så kjempegod ut! Et tips til neste gang: Ha i et halvt, raspet eple! 🙂 Blir enda saftigere!! 🙂
Vi bruker ikke apostrof på den måten i Norge.
Cathrines Clinique blir riktig. Vil anbefale å skrive det rett for å virke mer profesjonell 🙂
Den så kjempegod ut! Må prøves 🙂
Hanne: Mmm! Det hørtes godt ut. Det skal jeg prøve neste gang 😀
Anonym: Nei jeg fikk bare den ene boksen sponset for å skrive om dem 🙂
Anonym: Det er ikke lenge til, men datoen er ikke satt enda tror jeg. Han venter på svar 🙂
Så veldig god ut! Jeg tenkte å bake denne, men lurte på hvor stor form jeg skal bruke. Hvor stor brukte du, og var det passe stor?
Hvor stor form brukte du? 🙂
Super god kake, har laget den 2 ganger og skrevet den ned !!!
FAVORITT! <3
hannah: Åå det ble jeg glad for å høre 😀 HERLIG!
Marthe? Skal kremen lages med hardt eller flytende smør? Holder på å lage kaken nå 😀
Burde vært litt bedre forklart hva som skal blandes og ikke bare “bland sammen det tørre” . Fort gjort å ikke få med seg alt, jeg selv klarte og glemme Natron siden det ikke sto at jeg skulle ha dette i et tørre. Så burde hvert bedre forklart hva som skal gjøres.
brukes det langpanne til dette ?
Holder på å lage kaken nå! Ser himmelsk god ut 😀
Herregud, så god kake, lagd den etter oppskriften og lagt til noen detaljer, kjempe god takk for oppskriften 🙂
Hei. Har tenkt å prøve denne oppskriften snart. Men har et spørsmål: Hvilket kamera har du?
Går selv på Restaurant og Matfag VG2, og brukte denne oppskriften som inspirasjon da jeg personlig elsker den. Brukte vanila istedenfor vanlig vaniljesukker, la til noen ekstra smakstilsetninger og fikk kjempegodt resultat. Anbefaler virkelig denne oppskriften da den er mye bedre enn de fleste du finner i bakebøker 🙂
Hvordan type smør bruker du i frostingen?
Blir det like mørk som på bilde?