Cathrine’s Clinique

Ååh, så glad jeg ble da jeg så den nydelige salongen til Cathrine. He-rre-gud så fint hun har fått det. Alt var så rent, ryddig og pent. Dette her kommer til å gå så bra! Jeg fikk tatt salongens jomfrudom med både full ansiktsbehandling, farging og voksing av bryn. Herlighet som jeg nøt det. Jeg ville egentlig ikke ha noe ansiktsbehandling på nedre del av ansiktet ettersom utslettet på langt nær er borte enda, men Cathrine hadde selvsagt noen milde vidunderprodukter for problembarn som meg. <3 Jeg mistet tellingen på hvor mange avkjølende og fuktighetsgivende masker ansiktet mitt ble kledd i denne ettermiddagen. Nå sitter jeg totalt sminkefri i stuen og føler meg… Fantastisk. Jeg har allerede tvunget Jonas til å bestille samme behandling på åpningsdagen da det er 10%. Mannfolk har da også godt av å rense opp i urenheter en gang i blant! For ikke å snakke om å gi ansiktet en fuktighetsboost før de harde vintertider.  

 

Ser dere det jeg ser eller? Haha, jeg ble så giret da jeg oppdaget navnet hennes på Helsehusets skilt. Jeg er visst blitt gal. Salongen ligger altså i andre etasje i helsehuset rett over Egon og Kicks. 

Her får dere en god smakebit på Cathrine’s Cliniqe! Jeg er så stolt at man skulle trodd det var jeg som startet opp min egen hudpleiesalong. Egen ren og pen sminkevegg, egen ren og pen hylle full av Babor produkter.. Diplomer, fancy apparater.. Og selvfølgelig lekkerbisken av en hudpleier, Cathrine! <3

 
 
 

Steamapparatet fikk jeg også testet ut i dag! Magiske greier.

I dag var det ansiktsbehandling med voksing og farging av bryn.. Neste gang er det sminking!

 

 

I’m so exited! Har hun ikke fått det fint?
Husk åpningsdagen er tirsdag 1 oktober fra 12-18.00! Jeg håper å se noen søte lesere der også. Cathrine og jeg skal blant annet bake verdens beste gulrotkake i morgen. Tro meg.. Den vil dere ikke gå glipp av på tirsdag!

32 kommentarer

Siste innlegg