Hils på min nye stige!

 

God morgen, og god søndag alle sammen <3 Jeg fikk aldri oppdatert dere en siste gang i går. Jeg jobbet til halv åtte og dro så rett til.. ANNIKA! Oh yes. Hun har endelig kommet hjem fra Oslo for en helg. Det var så utrolig hyggelig å se henne igjen. Neste gang er det min tur til å dra på besøk til henne i hovedstaden, og heldigvis blir det ikke lenge til heller! Jeg drar allerede neste helg. Jeg har noen arrangement å besøke, og noen små ærend, men utenom det så blir det masse jentekvalitetstid!

Ettersom jeg akkurat møtte internett igjen etter 24 timers fravær, har jeg masse hyggelig bloggarbeid å ta igjen. Jeg skal først og fremst bruke litt tid på kommentarsvaring, og mailboksen har jeg ikke engang turt å åpne enda. -MEN først ville det vært lurt å komme til poenget med dagens første post. Dere må hilse på min nye stige! Hihi, den er så lekker. Jeg hadde jo allerede en på soverommet, men nå har vi altså skaffet oss enda en til å ha interiørblader på i stuen. Bestemor har en slik en og jeg ble selvfølgelig supermisunnelig. Var ikke dette genialt? Jakken er forresten også ny og fra Gina Tricot. Jeg.Elsker.Den. 

 

Stigene er fra Living og Ellos. Det er kun stigen fra Ellos som er bred nok til å ha blader over, så hvis flere vil ta i bruk denne idèen så vil jeg anbefale dere å klikke hjem Ellos sin variant til 195 kroner HER

Affiliateslenke

21 kommentarer

Siste innlegg