Last day in school

Min siste skoledag med EF er over, og nå reiser vi hjem allerede i morgen. Jeg har lært så mye på så kort tid! Vanligvis drar man på språkkurs i minst 2 uker, men jeg har som jeg allerede har nevnt, kun vært på et tre dagers kurs i Malaga og Barcelona for å skrive om de ulike byene, EF skolene, undervisningsmetodene de bruker her, og litt om studenthjemmene. Jeg håper noen av disse innleggene har vært til hjelp for dere jenter og gutter som planlegger å dra på EF språkkurs i fremtiden!

Ja for det er slett ikke bare jenter som drar på kurs til utlandet. Både i Malaga og i Barcelona besto faktisk halve klassen min av gutter. Herlig å se at også dere synes det er interessant å lære et nytt språk! Ellers vil jeg si at aldersgruppen også er vanvittig variert. I Malaga var det litt flere yngre studenter, men her i Barcelona har jeg gått i spanskklasse med både kvinner og menn oppi førtiårsalderen. Synes det er flott at klassene består av begge kjønn, litt unge, og litt “eldre”.

 
 

 

Se på de lærerne da! Kjekkasen i rosa er læreren jeg har hatt under mine spansktimer i Barcelona. Tidenes gentleman, også så flink! I dag lærte vi nye spanskgloser ved hjelp av mimelek. Hvor gøy er ikke det? Aldri lært så mye på en skoletime jeg. Ja til mer lek i undervisningen! Er det noe jeg virkelig har blitt imponert over ved begge EF skolene så må jeg si variasjonen på undervisningsmetodene. Står læreren med et kritt i hånda time etter time så er sannsynligheten stor for at jeg sovner. Kombinasjonen mellom tavleundervisning, oppgaveskriving, videoavspilling, sanger, miming og lek har gjort at jeg ikke har kjedet meg en eneste time. De gode lærerne her fortjener all skryt de kan få. Jeg kommer til å savne dem!

 

Tusen takk til EF som har gitt meg en sånn fantastisk, lærerik uke!

9 kommentarer

Siste innlegg