Fra gammel Villa til moderne design

 

Jeg skal vise bilder og fortelle dere ALT om gårskveldens fotballkamp senere, men først vil jeg fortelle dere om den vanvittige EF skolen som jeg nå tar et spansk språkkurs på. Fy søren så flott den er. Jeg måtte knipse utallige bilder både før og etter min aller første skoletime denne morgenen. 

Akkurat som i Malaga hilste jeg på skolens hyggelige ledelse, fikk en EF velkomstpakke, og en omvisning rundt på skoleområdet. Skolen er to år gammel, består av to etasjer og er utrolig moderne. Alt ser splitter nytt ut. Med andre ord veldig ulikt EF skolen i Malaga som er en hundre år gammel rød Villa.

 
 

For å komme inn til EF skolen i Barcelona så går man gjennom en elektrisk glassdør som fører til en lang, knallgul gang med spotter i taket. Allerede etter å ha tatt to steg inn i denne gangen forsto jeg at jeg kom til å ELSKE skolens design. I første etasje ligger fem glasserte klasserom, noen glasserte kontorer for de ansatte, en felles lounge med en himmelsofa, og et langt stilig bord som elevene kan sitte rundt, studere, spille eller bare prate og bli kjent. I andre etasje finner man det siste klasserommet som består av en ilab. Noen skoletimer holdes i klasserommene, mens andre holdes i ilaben. Ut fra ilaben kommer man til en takterrasse hvor studentene ofte ligger og soler seg mellom timene. Barcelona Beach ligger ikke langt unna, men terrassen fungerer ypperlig om man bare har en liten halvtime! På benker og rundt bord her holdes også noen spansktimer om morgenen før varmen slår inn for fullt.

 
 

Knallgule lamper henger ned fra taket.. Alle rom er lyse og rene. Klasserommene har prosjektorer, hvite bord med stoler, og en hel hvit vegg som tavle. De veggene som verken er hvite eller av glass, består kun av et fargerikt bilde enten av sjø, hav, dyr, eller flott arkitektur.. Er det rart jeg er fascinert?

 

Her ser dere takterrassen! Nydelig ikke sant?

 
 

Nå har Jonas og jeg spist lunsj på Starbucks, og nå skal vi straks ut på sightseeing før vi drar tilbake til skolen for å møte mine nye medelever. Vi skal på Tapas tour i ettermiddag! Dette er en av aktivitetene EF skolen i Barcelona tilbyr elevene sine. Vi skrives mer senere, så må dere ha en fin torsdag så lenge!

15 kommentarer

Siste innlegg