EF språkkurs – Spansktimer

God dag! Nå har jeg akkurat fullført mine siste timer ved EF skolen i Malaga. Heldigvis er det likevel ikke mine siste spansktimer! Vi har jo fremdeles Barcelona forann oss. Nå som jeg har fått et lynkurs og sett hvilke undervisningsmetoder de bruker ved EF skolen her nede, tenkte jeg å formidle litt informasjon videre til dere lesere som tenker å dra på EF språkkurs i fremtiden! Høres ikke det bra ut?

Det første elevene gjør når de ankommer skolen første mandag, er å ta en liten spansktest. Kun for å undersøke hvor mye man som elev kan fra før av. Dette er viktig for at lærerne skal kunne sette deg i riktig klasse med riktig nivå. Selv ble jeg plassert i en nybegynner-klasse hvor de andre elevene kunne spansk nesten like godt som jeg kan engelsk. Hehe, det er med andre ord ikke så vanlig å starte språkkurset uten å kunne noe som helst. Lærerne sa de hadde hatt noen elever som meg tidligere, men ikke veldig mange. Det er likevel fullt lovlig å dra på EF språkkurs og lære spansk helt fra starten av.

Her ser dere et typisk klasserom ved EF skolen i Malaga.

 

 

Undervisningsmetoder:
Alle lærerne jeg har hilst på har bare vært fantastiske. Det er bare snille og gode mennesker som jobber på EF skolen i Malaga. Undervisningsmetodene er veldig varierte. Noen timer satte vi i klasserom med litt tavleundervisning, litt besvaring av oppgaver, litt høytlesning og litt muntlig spansktrening med sidepartneren. Andre timer satte vi i et rom med flatskjermer. Her fikk vi noe undervisning på storskjerm. Vi fikk se spanske videosnutter og lære litt nye gloser, vi besvarte oppgaver på ipads, og samarbeidet også her noe med sidepartneren. Læreren jeg hadde store deler av tiden på EF skolen, het Jorge og var bare verdens morsomste mann.

Klokken 10.00 kunne elevene nyte en spansk frokost i hageområdet på skolen. Jeg hadde spansktime på dette tidspunktet, men hadde jeg vært her over en lengre periode så ville jeg definitivt testet dette ut. Det så ut til å være rene tomatbruchetta-frokosten! Noen av dere som har smakt det?  

 

Til slutt fikk jeg samlet noen av lærerne til et bilde! De er superhyggelige alle sammen.

Selv om skoletimene mine er over så tenkte jeg å delta på en av skolen friditsaktiviteter i ettermiddag! Jonas og jeg drar på en katamaranbåt klokken fem i ettermiddag for å sole oss og bade. Jeg rakk ikke å besøke stranda mellom skoletimene mine i går, så nå skal det bli skjønt å endelig få hoppe i havet!

5 kommentarer

Siste innlegg