Luksus vs Budsjett

Disse Jeffrey Campbell skoene har stått øverst på favorittlisten min så lenge jeg kan huske, men prisen er litt i det høyeste laget for et par sandaler som mest sannsynlig ikke er superbehagelige med sine 15 centimeters hæler. Gjett om jeg ble glad da jeg oppdaget noe lignende for bare en tredjedel av prisen da? Nelly har fått inn flere sandalvarianter med metalldelajer (elsk), til en mye mye rimeligere penge.


Klikk på bildene for å komme til skoene!
Noen som falt i smak?

11 kommentarer
    1. de på nelly var jo nesten finere enn jeffreys`ene 🙂 du burde kjøpe de fra nelly uten tvil, og med god samvittighet. de var knallfine og det er jo så fint med sånne gull og sølv detaljer på skoene! tenk å fine de er til solbrun hud på sommeren da 😀

    2. Åh, likte helt klart de fra Nelly, (bilde nr 2), og hvis jeg husker rett kjøpte du dem i sort for litt siden? De er RÅfine, elsker metalldetaljen 😀 Jeg sliter litt med sandaler, da hæler uten noe platå syns jeg er vonde å gå i. Vet ikke helt hvorfor men det er vel sikkert siden det er så liten sål?

    3. Digget den billigste som var hvit med gull-hæl. Etter en ekstra kikkert, elsket jeg alle faktisk, så fra min side hadde dette blitt et utrolig vanskelig valg. Men utifra pris, hadde jeg valgt en av de fire nederste og heller sparte pengene eller gitt en 100-200 lapp til veldedighet:)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg