Toppblogger med egen nettbutikk

Det er nesten blitt en trend blant toppbloggere å lansere nettbutikk nå. Jeg synes det er flott jeg! Det er godt at noen av de store bloggere tar litt ansvar og hjelper motenorge litt på vei. Denne uken lanserte også en av mine herlige venninner sin egen nettbutikk. Mange av dere vet nok hvem jeg snakker om?

Gode, flinke, og spreke Kristina Andersen har etter mye planlegging og arbeid endelig lansert nettbutikken sin www.getsporty.no. Merker jeg blir litt stolt over henne jeg! Kan hun, så kan vel jeg også? En dag sier jeg bare.. Det fine med Kristina sin butikk, er at dere her finner treningstøy! Både til kvinner og menn. Selv har jeg allerede bladd meg gjennom alt sammen og bestilt noe nytt til “sportyskuffen”. Jeg har jo avslørt at jeg skal bli sprek på nyåret så nå må treningsgarderoben fornyes. Jeg er eier av èn eneste sportsbh, og den har jeg hatt siden sikkert 2006.. Haha, sånn kan det gå.


Det tok litt tid før jeg klarte å bestemme meg, men jeg falt til slutt for omtrent alt jeg fant i denne nydelige lys lilla fargen. You did good Kristina! Stor applaus til godjenta fra sør. Du har all grunn til å være stolt over deg selv! Anbefaler dere alle å ta en titt på den splitter nye nettbutikken.

Ta dere en shoppingrunde HER vel!
Dere kan også klikke på bildene for å komme til varene.

13 kommentarer

Siste innlegg