Du trenger:
1. 2 mørke kokesjokolader revet
2. 4 dl melis
3. 100g mykt smør
4. 1 egg
1. Riv begge sjokoladene med en rasp.
2. Bland så sjokoladen med 4 dl melis.
3. Tilsett 100g mykt smør og rør dette godt sammen.
4. Til slutt pisker du et egg og tilsetter også dette i røren.
1. Så begynner morroa! Finn frem små muffinsformer og kakestrøssel.
2. Ta en liten bit av deigen i hånden og rull ut som en kule før du dypper den i kakestrøssel.
3. Gjør dette med all deigen og sett så formene i kjøleskapet til sjokoladen stivner og blir til deilige trøfler!
Denne oppskriften ga 55 sjokoladetrøfler. Mmm!
56 kommentarer
åååh, det så helt fantastisk godt ut!!!!
Nammm! Det så kjempe godt ut!
ååh! Nam! Har du lagt de? Veldig bra innlegg!!
Eline Olsen: Tusen takk! Jeg har akkurat laget dem ja
ååå de så gode ut ! har du laget dem selv ,,, veldig fine de var !
De så sykt godt ut!!!
madeleinek0rling: Ja det har jeg.
De var kjempegode! Svigermor sin oppskrift <3
ble mye farger ja
sikkert gode
Blir ikke sjokoladetrøffelene fort ødelagte viss man har egg i og ikke steker de?
Eller hva er holdbarhetstiden sånn ca på de?
Ida
Ida: De står i kjøleskapet, men de blir alltid spist opp innen et par uker uansett så jeg tror ikke det er noe fare for å bli syk. Hehe. Svigermor lager disse hvert år
Kossn merke sjokolade bruker du?:p
det ser godt ut, jeg skal prøve å lage det<3
Anonym: Jeg har brukt Eldorado sin 100grams mørk kokesjokolade
åh, så utrolig godt ut! Skal lage det når jeg kommer hjem fra skolen!
haha, hvor lenge må de stå ca?
ååå du er så flink
Nam det så jo bare kjempegodt ut!
NAM!
Så veldig godt ut
Åååå nam ♥♥
Nam, så utrolig godt ut!
Lett piska egget eller til eggedosis? De såg veldi goe ut, så dei må eg prøva
Nam! Elsker sjokoladetrøfler!
mmm, det så godt ut
Kan du lage et inlegg med dine favoritt julesanger snart? <3 pliiis <3
Nam, så kjempegodt ut
SEND TIL BERGEN!! nam! fikk så lyst på, tror jeg må på butikken og handle sjokolade og kakestrøssel!
hvordan er de i konsistensen? så litt myke ut. eller de blir vel sånn harde, når de står i kjøleskap? 
Kan du vise hvordan du påfører eyeliner?? du får det så fint til!!!
NAM! Hadde tenkt jeg skulle lage de fotballfrue har oppskrift på i boken sin, men tror heller det blir disse
De såg gode ut! Skal prøve å lage de en gang. Liker at du legger ut oppskrifter
Så søte de ble! De så også veldige gode ut
Åh, så morro – det skal jeg prøve :D! Takk for fin oppskrift <3
naam!
Går det fint å legge desse inn i blankt papir å gi det som en julegave?
Åh nam! Disse hørtes himmelske ut, lurer på om jeg må lage disse altså
Må man bruke mørk sjokolade?

Så sykt godt ut, må prøve snart
Fotoblogg av Malin: Nei det vil jeg ikke tro, men kanskje det blir litt kvalmende med lys sjokolade? Da kan det bli veldig søtt tror jeg. Jeg liker vanligvis ikke mørk sjokolade, men til baking bruker jeg alltid mørk likevel. <3
Men i trøffelkonsistens. De smelter fort og er på en måte myke selv om de er harde 

Kjempegode!
Hyggelig at den falt i smak hos flere 
Rebecca: Det er en kjempegod idè!
Helene: Det er mange som har spurt etter et innlegg om hvordan jeg sminker meg, så jeg lurer på om jeg må få til et slikt innlegg snarest! <3
Amalie: Når du lager dem så er de helt myke som deig, men de behøver bare fem minutter i kjøleskapet så blir de til sjokolade
Marthe: Det sto pisket egg i oppskriften, men jeg rørte bare plommen ut med en gaffel før jeg hev egget i
Linn Therese: Nei de behøver bare å stå i 5-10 minutter før de er blitt slik de skal være
Dere må bare spørre om dere lurer på noe mer angående oppskriften!
Passer det som julegave? Hvis jeg lager det f.eks lille julaften og lar mamma åpne den med engang jeg kommer på julaften? Hihi
Lisa Marie: Ja det gjør det så absolutt! Jeg ville blitt kjempeglad for disse sjokoladetrøflene i julegave
Bare legg dem i en godt forseglet boks eller krukke og sett på en søt sløyfe så kan de fint ligge innpakket et døgn! <3
nam, det så kjempegodt ut. i tillegg til at det var fint og ser nok kjempebra ut som “pynt” også. er så gøy når godteri har masse farger, da får jeg alltid lyst å spise det
De så kjempe gode ut
Bruker du 2 sjokolader av 200gr?og hvor lenge er de holdbare i kjøleskapet
Hvor lenge holder de seg? <3
anonym: En sjokolade er 100g så det blir 200g til sammen
Svigermor pleier å fryse dem ned og heller ta dem opp når de skal spises. For å være på den sikre siden så er helt sikkert dette det lureste, men vi har aldri hatt noen opplevelser hvor vi har blitt dårlige av dem etterhvert som ukene har gått. Legg 10-15 i kjøleskapet og frys ned resten til de i kjøleskapet er oppspist så er du helt sikker 
Gud, så godt det så ut! Disse skal jeg lage som en del av julebaksten
Hvor kjøper du sånne små muffinsformer?
Mia: Jeg tror de har dem på Ultra blant annet! Jeg fikk mine av bestemor, men Ultra har virkelig alt
Hvor lang tid tok det fra du begynte til alt var ferdig (utenom kjøletiden)?♥
Celina: Jeg tror jeg brukte rundt 20 minutt på alt sammen. Det er jo ingen steketid så her er det i grunn bare å blande alt sammen og sette i muffinsformene
Går kjempefort det!
Lagde de nettop..men konsistensen på “deigen” ble jo alt for myk til at man kunne rulle kuler i hendene. Måtte bare ta en skje og putte en “kladd” i hver form og strø litt strøssel over. Prøvde å tilsette litt ekstra melis, men det hjalp ikke :-/
Jeg lagde disse nå nettopp, og de smakte himmelsk! Jeg klarte å gjøre en feil med smøret, så det ble sånn halvveis smeltet, men de smakte fortsatt kjempegodt!
Dette må jeg teste ut!
De så kjempegoe ut, må prøve det snart! Men skal man ikke smelte smøret?
Silje: Akkurat det samme skjedde med meg. Jeg tilsatte ganske mye mer melis, men konsistensen var fortsatt ganske bløt.
nammm
Åh, disse er så utrolig gode! Jeg lagde de nettopp for 2.gang, og denne gangen ble de mye mer vellykka! Konsistensen ble mye fastere enn sist gang og jeg brukte halvparten så kort tid som sist gang. Anbefales til alle sammen!
100 g eller 200 g på skokoladen ??