MOHOLOHOLO

I går var siste dag med safari opplevelser! Kjempetrist. I morgen drar vi nemlig hjem og siste dag har vi fri og kan gjøre akkurat hva vi måtte ønske. Gårsdagen gikk til et besøk på en rehabiliteringsgård med skadde, ville dyr. Finner man et skadet dyr i Sør Afrika, så ringer man til Moholoholo rebabiliteringssenter. De ansatte ved senteret kjører da og henter dyrene, gjør alt i sin makt for å redde dem, og så sette dem ut i det fri igjen. Noen av dyrene ble aldri sterke eller friske nok til å kunne leve i det fri igjen og disse dyrene fikk vi hilse på i går!

De eneste dyrene vi ikke har sett mens vi har vært her nede er leoparder og geoparder. Derfor var det ekstra stas å ikke bare få se begge deler, men også få klappe en geopard. Senteret er også kjent for å opprettholde de ulike artene av gribber i Sør Afrika, og også disse fikk vi gå inn til og mate fra armen. Jeg fikk vel og merke den største gribben på 15 kilo nedi brystet da den hang seg fast i genseren min og flakset vilt, men det var jo også noe å oppleve! 

Jeg var siste mann ut og gribbene var egentlig mette og litt kjipe da det var jeg som skulle få en på hånda, men tror dere ikke det bare MÅ skje noe galt når jeg kommer? Haha, fantastisk!


Et nesehorn som hadde mistet mammaen sin. Aww!


Så var det lunsj med T-bone steak som alltid! Jum jum..

SÅ dro vi på elvebåtsafari.. Et eget innlegg om det kommer!

28 kommentarer

Siste innlegg