Bushwalk i soloppgang

Vi er ankommet hotellet og sjekk den utsikten! Dette er synet fra verandaen utenfor restauranten og resepsjonen. Det dere ser på bildet er “Krocodile river”. En elv full av flodhester og krokodiller. Dere ser faktisk flokken med krokodiller på midten i elven på bildet over. Utrolig fasinerende! Da vi kom frem sent i går kveld kunne vi bare høre flodhestene brøle og rett før middag så vi jammen meg flere digre elefanter spise gress like nedenfor verandaen. Helt utrolig!

LITT BILDER FRA HOTELLOMRÅDET..


Her bor vi! Kjempeflott. Skal vise dere inni også etterhvert!


Elven som ligger like ved huset vårt..


.. Og skiltet som henger over elven. Dere kan tro jeg var redd i natt da jeg gikk i bekmørket over broen til resepsjonen.

FØRSTE SAFARITUR – BUSHWALK I SOLOPPGANG
Etter den ti timers lange flyturen og en seks timers lang biltur, kom vi omsider frem til hotellet. Vi var så utslitte begge to at vi kun spiste litt middag før vi gikk og la oss. Klokken halv syv skulle vi opp igjen for å dra på bushwalk i soloppgangen. En kjempefin opplevelse! Vi kjørte til et digert reservat med alle slags afrikanske dyr og en super guide som fortalte oss om de ulike sporene, plantene, dyreartene og avføringen som vi møtte på. Hoho! Vi fikk til og med lukte på fersk zebraavføring. Det er aldri sikkert at man kan møte på noen av disse store dyrene ettersom reservatet er digert, men det var vi så heldige at vi gjorde! Plutselig hoppet det ville antiloper forann fjesene våre og rett etter at vi hadde studert nesehornavføring gikk vi rett på to store dyr! Det var helt utrolig å se hvor digre disse beistene er selv på 40 meters avstand. Fantastisk! Senere i dag skal vi på en kjøresafari i åpen bil i solnedgangen. Så fort solen går ned og mørket kommer, håper vi å få se noen kattedyr. Ellers er det et stramt program og til de tre fridagene våre har vi allerede booket blant annet elefantridning og møte med 100 hvite nesehorn. Dette blir tidenes opplevelsesreise!


Her får vi lukte på fersk zebrabæsj!

Ser dere neshornet? Dette var det beste jeg fikk til, men i morgen skal vi besøke Kruger National park med en rekke dyr så her får jeg nok noen gode bilder til dere! Vi skal opp 05.00 for å være i parken når den åpner! Ingen tid til søvn her i gården. Hehe. Heldigvis har vi fått et gavekort hver på spasenteret ved hotellet så det skal definitivt nytes.

Vær tolmådige med meg.. Jeg prøver virkelig alt jeg kan!
Nå er sjåføren min her igjen for å hente meg. Jonas og gruppa har vært på shopping!

46 kommentarer
  1. Ta heller å nyt ferien til det fulle Marthe, det er ikke hver dag man drar til Afrika! Om vi så får ett innlegg om dagen så er det mer enn nok! Tenk på deg selv for en gang skyld, det fortjener du 🙂 Kos deg masse, og ikke la hotellets tabbe stå på for at du skal få en dårlig ferie. DU ER BEST!

  2. Marthe du må nyte ferien og ikke stresse sånn, du er der bare nå 🙂 Jeg er her hvertfall når du kommer hjem uanvhegig av hvor mye/lite du blogger 🙂 Kos deg masse når du har sjangsen!

  3. Kjære deg, Marthe – ikke stress. Nå er du på ferie og har lov til å ha litt fri fra bloggingen. Ikke bekymre deg for bloggingen, nyt heller ferien og få med deg masse opplevelser. Tror alle dine lesere forstår! Unner deg denne turen her, du må kose deg masse masse 🙂

  4. Nyt heller ferien istedenfor å stresse så mye! Kjempefine bilder ihvertfall, ser ut som dere koser dere masse!

  5. Bare nyt ferien du Marthe! vi forstår deg 🙂
   Du må kose deg i Afrika når du har sjangsen! ikke alle som får muligheten til et Afrikabesøk 😉
   husk å kos deg videre, og ikke få dårlig samvittighet!

  6. ikke stress!! kos deg. Du er ikke ofte i selveste Afrika. 1 innlegg om dagene er mer enn nok:) Bare kose dere begge to, og ny ferien.

  7. Tusen tusen takk alle sammen <3 Jeg klarer det bare ikke. Hehe. Men det må da gå ann å dra til internettcafeen en gang hver dag og få litt hjelp fra min gode Annika til å poste noen forhåndsskrevne innlegg. Det er godt jeg har litt god norsk hjelp 😀

  8. Synes du skal nyte ferien, uten å stresse med blogging selv om det sikkert kan bli vanskelig. Et innlegg holder om dagen, og jeg tror leserne dine skjønner situasjonen din 🙂 Jeg lurte bare på om du kan fortelle litt om hvordan temperaturen er der, og hva som er lurt å ha med seg. Skal på safari i august, så lurer veldig på dette.

  9. haha, tror ikke det er noen som synes det er noe i veien med at du tar noen dager fri, Marthe! Du som er så flittig og blogger så ofte må da ha et behov for en liten pause i blant 🙂 Nyt magiske Afrika du!

  10. Nyt ferien din istedet for å tenke på oss. Vi overlever nok en uke uten bloggen, søte deg 🙂 Lag heller et oppsummeringsinnlegg når du kommer hjem, sitter på flyet eller noe. Du jobber så hardt og nøye med bloggen hver dag, så du må kunne få lov til å ta den noen dager fri fra alt mas og stress ogbare nyte den fantastiske ferien med din kjære 🙂

  11. Bare ta deg fri og nyt ferien! Du blogger helt fantastisk uansett til vanlig, så litt pause fra blogging er vell fortjent! Er tross alt ikke hver dag man er i Afrika! KOS DEG MASSE 😀 du er super!!

  12. Åh, så synd. Det er helt greit om du ikke klarer å få blogget normalt, du har fortjent en liten ferie du som blogger så bra ellers:) Leserne dine kommer neppe til å bli sint på deg! Du har jo uansett mange venninner, så om du får dårlig samvittighet, så kan du jo alltids få en av de til å skrive et aller så lite innlegg:D Kos dere i Afrika, du burde nyte det!

  13. Ta det med ro Marthe! Nå må du rett og slett bare nyte ferien! Skjønner deg godt at du blir irritert når du ikke får nett, men vi skal nok klare oss med et innlegg om dagen, så lenge vi vet at du har det bra og nyter dette til det fulle så er vertfall jeg glad! 😀 og det tror jeg mine medlesere også er!! Ikke tenk på det og du har jo plenty med tid til å oppdatere oss når du kommer hjem !!

  14. Kjære Marthe Borge!
   Kan du ikke bare nyte ferien din? Det går så fint. Du har et så enormt godt hjerte, men det er virkelig ikke hver gang du er i Afrika. Husk, etterhvert begynner du med utdanning og reising verden rundt vil ikke bli aktuelt på samme måten som det du har fått muligheten til nå. Jeg ønsker deg en utrolig god tur med Jonas.
   Det ser virkelig helt fantastisk ut der du befinner deg! Jeg både unner og ønsker deg en helt fabelaktig ferie 🙂 Prøv å ikke bekymre deg, jeg vet det blir for dumt å skrive slike ting, men jeg vil du skal kose deg, bare 🙂
   Stor klem fra det kalde nord!!

  15. Herregud så herlig du er, Marthe! Skjønner at du ikke vil svikte leserne dine, men som du ser: vi er alle veldig enige i at du har all rett til ferie 🙂 Håper du klarer å nyte ferien litt, til tross. Selv reiser jeg til Bulgaria, Sunny Beach for femte gang på tirsdag. Det gledes!
   Kos deg utrolig masse, og nyyyy turen og mannen din.
   Stoooe trønderklem fra meg!

  16. Det er bedre for oss om du blogger når du kommer hjem, i stedet for at du skal stresse så fælt at du ikke nyter opplevelsen! Vi vil jo ha positive innlegg – som du pleier å lage! Nyt ferien og legg bloggen litt til side. Ta masse bilder og blogg heller når du har tid og muligheten til det imens du er der borte 🙂

  17. ikke stress med bloggingen du 🙂 kos deg med ferien, så får vi heller en oppdatering når du kommer hjem igjen! Vi må da også ha noe å glede oss til ! 😉

  18. det gjør virkelig ingenting, alle burde skjønne det 🙂 du er en super blogger, og det er kjempegøy at du i det hele tatt prøver hardt å få blogge 🙂 digger bloggen din!

  19. NY FERIEN MARTHE!! det fortjener du! vi klarer å vente til du kommer hjem med masse spennende innlegg! 😀

  20. Nyt ferien du, Marthe! Vi får jo uansett høre masse når du kommer hjem igjen! 😀 Selvfølgelig hadde det vært morsomt om du kunne ha blogget hver dag, men har du ikke mulighet til det, så ikke tenk på det 🙂 Kos deg i Afrika sammen med Jonas, ikke stress med bloggen♥

  21. Ikke tenk så mye på oss lesere vi klarer oss fint med ett innlegg om dagen, nyt heller ferien din i Afrika til det fulle, vi gleder oss masse til du kommer hjem og kan blogge og fortelle om alt, kos deg og ha en fin ferie <3

  22. Slapp av og nyt ferien! Du jobber så hardt ellers med bloggen, du fortjener en ferie! Kos deg med Jonas og dyrene, ta heller bloggen når du kommer hjem!!!

  23. Du, du må da for all del ikke stresse sånn med bloggingen:) bare nyt ferien og kos deg masse, vi vet du kommer tilbake igjen for fullt sånn som du alltid gjør! Du fortjener ferie nå:)

  24. ååh,håper det fikser seg med det nettet!:)
   men prøv å kos deg masse, er fantastisk der! Besteforeldrene mine har vært der 3-4 ganger og ser noe nytt hele tiden! kos deg og nyt tiden:)

  25. Slapp av Marthe 🙂 Jeg er sikker på at flertallet av leserne dine er mer en fornøyde med ett innlegg om dagen 🙂 NYT ferien og opplev masse!

  26. ikke stress. du har ferie, nyt den!
   Vet bloggen er jobben din, men ferie betyr: bloggfri. Vi er tålmodige 😀

  27. Håper du koser deg masse i sør Afrika selv om du har problemer med internettet! Du er utrolig flink blogger. Jeg var i sør Afrika i fjor og det var virkelig en opplevelse. Gled de masse til kruger imorgen, det er virkelig et minne for livet, håper du får se mange morsome og spennende dyr! Klem en fast leser 🙂

  28. Jeg kan ikke snakke for alle, men jeg kan ikke tro noe annet enn at alle leserne vil være veldig tålmodige! Ikke tenk på bloggen, men slapp av og kos deg! Det ser helt fantastisk ut 😀

  29. Du er god du Marthe! Du er virkelig omtenksom og snill ovenfor dine lesere, men nå må DU slappe av! ikke stress, ikke tenk på det, blogging kan du gjøre senere! Ikke stress med bloggen, du fortjener så mye mer enn det!

  30. Dette er grunnen til at du burde ligget på 1.plass.. Du virkelig bryr deg om oss, og du fortjener virkelig en ferie marthe <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg