1. theresepettersen: Tusen takk! De er fra Skeidar og koster 299kr per stykk hvis ikke jeg husker feil 🙂 Men de er fra i fjor da så jeg vet ikke helt om de har dem enda. Det er ihvertfall verdt en titt! Jeg er kjempeglad i dem.

  2. Hei, jeg liker stilen din å lurer på hvordan du setter de sammen:) Kan du lage en vidio der du går i klesskapet ditt å finner feks. Hverdagsantrekk, Festantrekk, ???:)
   Gjerne fler også:) Da sier dufeks ” først starter jeg alltid med en topp” osv……………
   Kan du det i helgen??
   Håper på svar!:)
   Ps: du er mitt aller største idol:)

  3. Nydelig, Kanskje en gang vise hvordan rommet ditt er ? 🙂
   Du har sikkert vist det før, men har ikke sett det før ;pp
   Misunner garderoben din ;D

  4. Du er helt nydelig bare elsker bloggen din er her ca 2-3 ganger om dagen.
   Og jeg elsker at du legger ut så mange outfieter eller ossen det skrives. 🙂
   Mange store klemmer Maren 🙂
   Håper du også kan kommentere tilbake 🙂
   Og melde deg på ukens blogg 🙂

  5. nå jeg ser på deg så tenker jeg bare at du er helt perfekt!? du har verdens fineste og mest inspirerende klesstil, du elsker å lage mat (hvis jeg har forstått meg rett?), er skikkert verdens nydeligste kjæreste, utrolig pen og mye meer!!! å herregud, du er best!

  6. haha du er så søt! hater å pakke.. er så vanskelig! har samme problemer som deg 🙂 Lykke til videre!

  7. Her er jeg .. igjen .. og kommenterer. Litt awkward, men du e åzm!
   Okey, så jeg ser at du er blitt fantastisk brun, og det er jo pågrunn av Betakaroten, men har du noen selvbruningskremer/sprayer som du ville anbefalt? Gjerne noen som er lette å jobbe med 🙂 Jeg har en “helårsfarge” aka bleik all year around, men jeg foretrekker å være en snømann på sommeren enn å ha masse oransje skjolder på kroppen 🙂 Så hvis du har noen anbefalinger: Bring it ! 🙂

  8. Bella: De er fra Ikea 🙂 Tusen takk!
   Merethe: Hehe, hei hei! Jeg har aldri brukt selvbruning. Det er jeg livredd for. Jeg tok Spray tan på en salong rett før 17 mai engang, og det ble faktisk ganske bra, men jeg hadde aldri turt å gjøre det selv. Jeg hadde aldri fått det til uten å få flekker og skjolder som du sier. Hehe. Min brunfarge kommer nok av betakaroten og juksing med solarium. Jeg tar ikke så ofte sol, men denne uken har jeg tatt litt for å ha litt farge på plass til jeg drar til Mallorca 🙂 Anbefaler absolutt å bruke de betakaroten tablettene som jeg har. Du finner dem i sidemargen til høyre her på bloggen i en oransje banner. Disse er supereffektive og man trenger kun 1 tablett i døgnet. Første pakke koster 69kr 🙂 Du må jo sole deg samtidig for at de skal fungere, men fargen kommer så mye fortere og varer mye lengre enn ellers, så det ville jeg testet ut!
   Martine: 23 kg til et år? Å herligHET! Jeg målte akkurat kofferten min og den veide 24 kg. Hoho! 1 uke.. 1 år.. Jaja 😀
   Nora: Aww <3 Tusen tusen takk for en kjempefin kommentar Nora. 🙂
   Camilla: Ja det må vi! 🙂
   Catrine: Jeg har lagt ut masse bilder av det under kategori "interiør" i sidemargen til høyre her. 😀
   Ingjerd: Jeg drar til Mallorca i morgen med ei venninne 😀 Wuhuu!

  9. Du kan ha med deg den modekungen genseren, den er jo kjempefin men kanskje litt varm å bruke i Mallorca da. 😉 Kos deg!

  10. haha, er et stress å pakke. tar jo med alt for mye. men du fant nok ut av det til slutt og du har jo så masse fint så det er nok ikke noe problem 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg