En av fem ambassadørbloggere

Denne måneden er jeg en av de fem stolte ambassadørbloggerne for Internet Explorer. Hvorfor er det noe å være stolt over? Fordi Internet Explorer er verdens største nettleser! De neste ukene tester altså jeg og fire andre blogg.no bloggere ut Internet Explorer. Jeg snakker selvfølgelig om IE9. Den aller sikreste nettleseren som eksisterer. Den er lett forståelig, ser bra ut og fungerer viktigst av alt raskt. Er det noe som er viktig for meg som toppblogger, så er det at internett fungerer som det skal. Gjør det ikke det, så er jeg ikke en person man vil være sammen med. Får jeg ikke blogget pga et ikke fungerende nettverk, går dette ut over humøret. Jeg er NØDT til å få blogget, ellers blir jeg fryktelig stresset. Det er viktig for meg å få oppdatert dere flere ganger daglig og bildeopplastingen må være raskest mulig.

Internet Explorer har alltid vært en favoritt hos meg. Jeg har testet andre nettlesere, men ender alltid opp med IE. Internet Explorer 9 har oppdatert med flere nyheter som gjør at nettleseren er blitt enda bedre enn før, og teknofil har faktisk kåret den til den absolutt raskeste og sikreste nettleseren tidligere i år. Artikkelen kan dere lese HER. 

Har dere windows så kan dere laste ned og teste ut Internet Explorer 9 selv! Selvfølgelig helt gratis. 
Klikk dere inn >HER< og trykk på free download, så starter nedlastingen med det samme.

                              Annonse

26 kommentarer
  1. Et fungerende nettverk og en rask nettleser er to veeeeldig forskjellige ting 😛 Men forstår jo forsåvidt hva du vil frem til, hehe. Sverger selv til Chrome, men merker at jeg ble bittelitt mindre skeptisk til IE nå 🙂

  2. helt ærlig så kan jeg ikke fordra explorer. det er den verste nettleseren jeg noen gang har prøvd. skal nevnes at dette var for noen år siden da, og at de kanskje har oppdatert litt, men jeg kommer aldri til å bruke noe annet enn google crome!

  3. har lastet den ned nå, og den fungerer kjempebra! 🙂
   Må komme med ENDA et spørsmål angående betakarotenen igjen jeg, haha. Om jeg bestiller fra anonselinken som er i sidemargen, er det at jeg begynner å “abbonere” på betakaroten da? er ekstremt usikker selv 🙂

  4. Hei!
   Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal formidle dette slik at du får sett det, men jeg håper virkelig at du tar deg tid til å lese kommentaren min:)
   Jeg har snart blogget i 2år, og jeg har aldri oppnådd noe av det jeg håpet på, målet mitt har aldri vært å bli en toppblogger, men det å ha lesere som virkelig liker bloggen min og leser den har derimot vært et mål for meg:)
   Du har nå lenge vært en av mine favoritt bloggere, og jeg ser virkelig opp til deg på hvordan du takler ulike situasjoner. Jeg ser meg selv igjen i deg en del ganger, i humøret og hele måten du oppfører deg på!
   Du er en stor inpirasjonskilde for meg, og det at du har oppnådd så mye gjennom youtube og bloggen din, gjor at jeg ser opp til deg på måten du har greid det… Jeg føler også det at de som har mange lesere på en måte må være veldig populære på skolen og blant jevnaldrene.
   Det har jeg aldri vært, og kommer nok aldri til å bli det heller. Jeg har derfor ikke særlig mange lesere på bloggen min, som jeg bruker en del tid på. Bloggen er både støtte for meg og noe som gjør meg trist. Jeg vil så gjerne at folk skal lese bloggen min, og at de skal like og bry seg om bloggen min:)
   Jeg ville derfor bare spørre deg om du hadde noen tips til hva jeg kunne gjøre for å bli en bedre blogger, bloggen min heter http://www.bloss.blogg.no så hvis du hadde giddet å tatt deg tid til å se en liten kikk og funnet ut hva jeg kunne gjort bedre og hva som er bra, det ville jeg satt enorm pris på. Hvis du har noen tips kan du gjerne kontakte meg på mail : [email protected]
   Tusen hjertelig takk hvis du hjelper meg! 🙂

  5. Internett Explorer er en av de dårligste nettleserne jeg vet om! Alltid når jeg bruker Internett Explorer så går det super treigt. Blogg designet mitt vil aldri fungere som det skal og jeg har rett og slett ikke tålmodighet til det.
   Jeg visste ikke at det fortsatt var folk som faktisk bruker Internett Explorer enda, haha. Google Chrome er best for min del, eller Mozilla 🙂

  6. holder meg til google chrome jeg.. for øyeblikket er dataen min ødelagt så jeg må bruke pappa sin data og han bruker explorer, og det går så treigt at jeg snart ikke har tålmodighet lenger!

  7. anonym: Huffda.
   anonym: Hehe, ja det leste jeg for en god stund siden. Lurer på hvor de får det fra. Hehehe!
   Camilla: Hei! Det er bare hyggelig å kunne være til hjelp vet du 🙂 Hvis du bestiller via den banneren så abbonerer du på dem ja, men det er bare å sende dem en mail om at du kun ønsker første pakke så er ikke det noe problem 🙂 Det er det flere som har gjort. <3

  8. enig med nesten alle over her, IE har vært den dårligste nettleseren i mine øyne. chrome fungerer raskest og best 🙂 hehe

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg